Comenzile dumneavoastră vor fi executate fără întârziere: funcția de comandă vocală.

Comandă vocală.

Funcția de comandă vocală vă permite să folosiți intuitiv și confortabil diferite funcții ale automobilului dumneavoastră. Trebuie doar să purtați un dialog natural cu sistemul, fără să mai fiți nevoit să învățați comenzi fixe și fără pauze, repetări și întreruperi supărătoare. Astfel vă puteţi concentra pe deplin asupra traficului, beneficiind de confort maxim.

Veți fi surprins să vedeți cât de bine vă înţelege automobilul dumneavoastră Volkswagen. Sistemul permite controlul sistemului radio și al navigaţiei, vă citește SMS-uri la comandă și vă face rapid legătura cu contactele dumneavoastră din agendă. În combinaţie cu We Connect Plus1, comanda vocală intră și în on-line, oferindu-vă o acuratețe și mai bună a recunoașterii comenzilor, dar și căutarea on-line pentru puncte de interes de maximă actualitate, precum și navigaţie cu introducerea intuitivă a destinațiilor sau dictarea facilă a SMS-urilor și e-mail-urilor. În funcţie de modelul mașinii și de dotări, prin comandă vocală pot fi controlate foarte confortabil și multe alte funcţii ale automobilului, precum și serviciile on-line.

Pentru a utiliza serviciile We Connect, clientul are nevoie de un cont de utilizator Volkswagen ID şi trebuie să se autentifice în We Connect cu numele său de utilizator şi cu parola aferentă. De asemenea, trebuie încheiat on-line un contract separat cu Volkswagen AG pentru We Connect, respectiv We Connect Plus. Pentru We Connect Plus, clientul are la dispoziţie 90 de zile de la livrarea maşinii pentru a înregistra automobilul. Astfel va putea utiliza serviciile pe întreaga perioadă gratuită agreată.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Menü schließen

Noul Passat Alltrack.

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team