Menü schließen

Navigație. Conduceți într-un mod și mai prevăzător.

Navigație. Conduceți într-un mod și mai prevăzător.

Sunteți la drum iar timpul se scurge? Nu vă faceți griji în privința traficului. Autovehiculul dumneavoastră Volkswagen vă avertizează în timp real cu privire la ambuteiaje, accidente sau șantiere de lucru. Și adaptează în mod anticipat traseul dumneavoastră. O dată ajuns la destinație, se poate începe cu ușurință procesul de parcare și se poate plăti fără numerar din mașină.

Informații în timp real

 

Cu funcția Informații în timp real*, navigația dumneavoastră devine și mai inteligentă: cu informații practice precum Informații trafic online, Calculare online traseu, Actualizare hartă online sau Căutare online a destinațiilor speciale, dumneavoastră rămâneți la curent. Datele actualizate în permanență vă oferă indicații utile și asigură cel mai bun traseu posibil către destinațiile dumneavoastră.

* Disponibilă în cadrul acoperirii de rețea a operatorului de telefonie mobilă.

 

Locuri de parcare

  

Căutați confortabil și fără frustrări locuri de parcare și parcări publice din apropierea dumneavoastră. Sistemul Infotainment al autovehiculului dumneavoastră Volkswagen vă informează cu privire la prețuri, capacități și orar - și vă ajută să navigați rapid și eficient spre destinația dorită.

 

 

Stații de alimentare și încărcare 

 

Dispuneți afișarea unei priviri de ansamblu rapide asupra stațiilor de alimentare și a stațiilor de încărcare de-a lungul traseului dumneavoastră - inclusiv informații actuale referitoare la prețuri, orar și disponibilitate.

 

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team