Menü schließen

Privire de ansamblu asupra autovehiculului.
Tot ce trebuie să știi.

Privire de ansamblu asupra autovehiculului.
Tot ce trebuie să știi.

Oare ați oprit luminile? Ați blocat ușile? Din fericire, nu mai trebuie să vă faceți griji pentru asta, ci doar să verificați pe smartphone. Puteți fi informat despre starea vehiculului sau inspecțiile viitoare înainte de călătorie.

Manualul de bord digital

 

Golful dumneavoastră oferă o multitudine de funcții tehnice și de posibilități. Prin urmare, manualul de bord pentru Golf este disponibil nu numai în format tipărit sau online, ci și ca aplicație preinstalată direct în sistemul Infotainment al autovehiculului dumneavoastră. Găsiți răspunsuri rapide, clare și ușor de înțeles la întrebările dumneavoastră cu manualul de bord digital - interactiv și ușor accesibil prin portalul web We Connect sau direct în sistemul Infotainment al autovehiculului dumneavoastră.

 

Uși și lumini

 

Cu serviciul "Uși și lumini" vă asigurați comod, prin intermediul aplicației, că ușile masinii dumneavoastră sunt încuiate și că lumina de staționare este stinsă. O privire rapidă pentru o senzație de liniște.

 

 

 

Date deplasare

 

Funcția "Date deplasare" analizează comportamentul dumneavoastră în timpul condusului și vă oferă, de exemplu, informații despre consumul mediu.  

Poziție de parcare

 

Cu serviciul "Poziție de parcare" este suficientă o atingere a smartphone-ului și aflați imediat unde se află mașina dumneavoastră. Iar la nevoie, vi se indică și modul în care puteți ajunge cel mai repede la ea.

 

 

Stare autovehicul

 

Vizualizabile de peste tot: toate datele relevante despre autovehicul. De exemplu, autonomia rămasă, numărul actual de kilometri parcurși sau indicații privind faptul că bateria ar trebui reîncărcată.

 

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team