Dă viață unghiului mort.

"Side Assist" cu asistentul pentru ieşirea din parcare.

Singur sau cu toată familia: Side Assist, asistentul opţional pentru menţinerea benzii de rulare, vă ajută, în limitele capacităţii sistemului, la schimbarea benzii de rulare pe şoselele cu mai multe benzi. Sistemul se activează de la o viteză de deplasare de 30 km/h şi monitorizează traficul din spate cu ajutorul unor senzori radar. Dacă, atunci când se intenţionează schimbarea benzii, în zona care nu este vizibilă pentru şofer se deplasează un vehicul detectat de sistemul radar, sau, dacă din spate se apropie rapid un vehicul, atunci sistemul avertizează optic şoferul cu ajutorul unui indicator din oglinda exterioară. Senzorii îndeplinesc însă și un alt rol util pentru asistentul pentru ieşirea de pe locurile de parcare. Când doriţi să ieşiţi cu spatele de pe un loc de parcare ce nu vă oferă o bună vizibilitate, sistemul poate identifica vehiculele care se apropie pe o anumită rază şi vă poate avertiza cu un semnal sonor. În cazuri urgente, sistemul poate chiar frâna, în cadrul anumitor limite și condiții, contribuind astfel, în mod ideal, la evitarea unei coliziuni sau la reducerea gravităţii unui impact.

Disponibil exclusiv pentru smartphone-urile Samsung compatibile cu standardul GSMA. Exclusiv în combinaţie cu sistemul opţional de navigaţie "Discover Pro", cu sistemul opţional de acces şi pornire fără cheie "Keyless Access”.

Automobilele din aceste imagini pot avea detalii diferite faţă de cele oferite în gama disponibilă în România. Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă
Inchidere meniu