Sunet mai profund pe şosea.

Radio und Navigation.

Pregătit pentru concertul de vis? Vă oferim două sisteme radio şi un sistem de navigaţie, toate fiind echipate cu dotări de primă clasă. Sistemele se diferențiază prin tipul display-ului și opțiunile de conectare.

Sistemul radio Composition Colour vă este oferit ca dotare standard pentru versiunea de bază și versiunea Comfortline şi are un touchscreen color de 16,5 cm, citeşte carduri SD şi recepţionează posturi radio FM. Cele opt difuzoare asigură un sunet de calitate pe toate locurile maşinii. Este disponibilă și o intrare Bluetooth și una USB (Tip C).

Pentru versiunea Highline, în dotarea standard este inclus sistemul radio Composition Media, ce dispune de toate funcţiile şi interfeţele de conectare ale modelului descris mai sus, precum şi de o interfaţă USB (Tip A) şi de posibilitatea de a conecta telefoanele mobile prin Bluetooth. Touchscreen-ul color mare, de 20,3 cm permite operarea confortabilă şi facilă. Sistemul este echipat și cu senzori de proximitate utili: dacă apropiaţi degetul de suprafaţa de comandă, respectiva funcţie se va mări pe ecran. Astfel, utilizarea devine mai facilă şi mai sigură.

Sistemul opţional de navigaţie Discover Media este echipat, de asemenea, cu un ecran tactil color de 20,3 cm (8 inchi). Printre dotările sale se mai numără: 8 difuzoare, recepție radio FM, o unitate CD compatibilă MP3, AAC şi WMA, un slot pentru carduri SD, o interfaţă USB (Tip A), precum şi interfaţa pentru conectarea prin Bluetooth a telefonului.

Pentru cei care își doresc și mai mult, oferim sistemul de navigaţie Discover Pro* ce oferă și inovatoarea comandă prin gesturi. Astfel puteţi trece de exemplu de la un post radio la altul, executând doar un mic gest cu mâna. De asemenea, sistemul oferă un touchscreen de 23,4 cm, redarea optim structurată a hărţilor 3D şi o unitate internă de memorie flash. Funcţia de comandă vocală reacţionează la rostirea denumirilor de localităţi şi străzi şi calculează ruta conform instrucţiunilor dumneavoastră. Iar cu telefonul conectat, puteţi să apelaţi foarte simplu persoanele din lista de contacte memorate în agendă, rostind doar numele. Astfel puteţi păstra mâinile pe volan şi vă puteţi totodată concentra la trafic.

* "Discover Pro": poate fi comandat opţional pentru Comfortline și Highline

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă
Inchidere meniu