Astfel păstraţi cursul şi buna dispoziţie.

Sisteme radio şi de navigaţie.

Pregătit pentru concert? În ofertă veţi găsi cele două sisteme radio şi un sistem de navigaţie, toate fiind echipate cu dotări de primă clasă. 

Sistemul radio Composition Colour vă este oferit ca dotare standard şi are un touchscreen color de 16,5 cm (6,5 inchi). Puteţi reda şi muzică în format MP3 sau WMA cu acest sistem., care citeşte, de asemenea, carduri SD şi recepţionează posturi radio FM. Opțional puteţi crește şi numărul de difuzoare, de la două la şase.

Sistemul radio opţional Composition Media dispune de 6 difuzoare (dotare standard pentru T-Roc Sport), plus toate funcţiile şi interfeţele de conectare ale sistemului descris mai sus. La acestea se adaugă şi o unitate CD, o interfaţă USB şi posibilitatea de a conecta telefoanele mobile prin Bluetooth. Touchscreeen-ul color mare, de 20,3 cm (8 inchi) permite operarea confortabilă şi facilă.

Sistemul opţional de navigaţie Discover Media este echipat, de asemenea, cu un ecran tactil color de 20,3 cm (8 inchi). Printre dotările sale se mai numără: şase difuzoare, recepție radio FM, o unitate CD compatibilă MP3, AAC şi WMA, două slot-uri pentru carduri SD, o interfaţă USB, precum şi interfaţa pentru conectarea prin Bluetooth a telefonului.

Toate dispozitive descrise sunt echipate cu o antenă Diversity, care optimizează recepţia, chiar şi în condiţii dificile.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

T-Roc.