Vă aflaţi pe mâini bune.

Serviciul de apel de urgenţă

În situaţii de urgenţă este important să rămâneţi liniştit. Puteţi folosi serviciul opţional de apel de urgenţă1 oferit de Volkswagen, apăsând un buton. Sistemul iniţiază o conexiune telefonică de voce cu centrala pentru urgenţe a mărcii Volkswagen, astfel încât să puteţi primi asistenţă personală până la sosirea serviciilor de urgenţă. Apăsând butonul roşu SOS, puteţi chema ajutor rapid şi pentru alţi participanţi la trafic.

Apelul va fi iniţiat automat, dacă sistemul detectează un accident la care se declanşează un airbag. În acest caz, se face legătura cu un angajat al centralei de urgenţe a mărcii Volkswagen. Totodată, vor fi trimise către centrală date relevante, precum locul constatat, pentru a permite asistența medicală la faţa locului. Centrala pentru urgenţe a mărcii Volkswagen este disponibilă în 10 limbi europene² şi în 22 de ţări³ din Europa.

1. Pentru utilizarea serviciilor Car-Net Security & Service, trebuie încheiat un contract online separat cu Volkswagen AG. Pentru a putea utiliza serviciile pe întreaga perioadă de valabilitate, clientul are la dispoziţie 90 de zile de la livrarea autovehiculului pentru a înregistra autovehiculul pe www.volkswagen.com/Car-Net. Serviciul de Apel de urgenţă este activat deja de la livrarea autovehiculului Disponibilitatea serviciilor Car-Net poate diferi de la o ţară la alta. Aceste servicii vă stau la dispoziţie pe perioada contractuală agreată şi pot fi supuse unor modificări de conţinut pe perioada contractuală. Pentru a utiliza aplicaţia gratuită Car-Net, aveţi nevoie de un smartphone cu sistem de operare iOS sau Android şi de un card SIM cu opţiune de date cu un contract existent sau cu unul nou de telefonie mobilă încheiat cu un furnizor de servicii de telefonie mobilă. În funcţie de tarifele dumneavoastră pentru serviciile de telefonie mobilă, atunci când recepţionaţi sau trimiteţi pachete de date prin intermediul internetului, pot fi generate costuri adiţionale - mai ales în străinătate (de ex. taxe de roaming). Mai multe informaţii cu privire la Car-Net Security & Service vă sunt puse la dispoziţie pe www.volkswagen.com/Car-Net şi vă pot fi oferite de către distribuitorul dumneavoastră Volkswagen; informaţii cu privire la costurile serviciilor de telefonie mobilă vă poate oferi furnizorul dumneavoastră de servicii de telefonie mobilă.

2. germană, engleză, franceză, italiană, olandeză, poloneză, portugheză, suedeză, spaniolă, cehă

3. Belgia, Bulgaria, Germania, Finlanda, Franţa, Grecia, Marea Britanie, Irlanda, Italia, Lituania, Luxemburg, Malta, Olanda, Norvegia, Austria, Polonia, Portugalia, România, Suedia, Elveţia, Spania, Cehia, Ungaria

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

T-Roc.