Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Noul Polo GTI

Trei litere care vă lasă fără cuvinte. GTI însemnă încă dintotdeauna performanţe ieşite din comun şi plăcerea pură a condusului. Noul Polo GTI continuă această tradiţie şi atrage toate privirile, cu dotările sale marcate de dinamism.

Performanțe De peste 40 de ani, renumitele modele GTI semnifică experiene dinamice excelente. Veți fi încântat atât de cifrele cu care se mândrete acest model, cât i de tehnologia modernă, care vă va ajuta zi de zi la volan.

Motorul

Pentru că apreciați puterea. 

Suntei curios de puterea motorului noii compacte sportive? A crescut din nou! La 147 kW (200 CP)! Dar în ceea ce priveşte consumul, motorul TSI este mult mai reținut. 

Diferenţialul blocabil XDS

Bucuraţi-vă de fiecare viraj.

Vă place să abordaţi sportiv virajele? Diferenţialul blocabil electronic XDS inclus în dotarea standard împiedică deraparea roţilor. Se reduce tendinţa de sub-virare, iar virajelor abordate cu dinamism nu le mai stă nimic în cale.

Design şi Dotări Designul dinamic semnalează imediat forţa de sub capotă. Atât la interior, cât şi la exterior, însemnele GTI indică tradiţia îndelungată a îmbinării designului modern, cu tehnologia avansată.

Exteriorul
Interiorul
Luminile
Jante

Exprimaţi-vă stilul.

Încă de departe se vede că este un GTI: datorită trăsăturilor caracteristice tuturor modelelor GTI, îmbinate cu designul progresist. De remarcat sunt, printre altele, cusăturile decorative roşii, modelul de fagure de la grilele din faţă, etrierele roşii şi jantele dinamice din aliaj uşor.

Intră în atmosfera GTI.

Designul legendar GTI se continuă desigur şi la interior, de exemplu cu cusăturile decorative specifice de pe volan şi covorașe, precum şi cu tapiţeria "Clark" în carouri. Doar confortul a fost modificat - fiind acum şi mai ridicat.

Pentru că vreţi să vedeţi bine şi să fiţi bine văzut.

Farurile cu lumini pentru viraj şi proiectoarele de ceaţă arată bine şi vă susţin la drum, oferindu-vă o mai bună vizibilitate. Blocurile optice spate fiabile cu LED sunt incluse în echiparea standard.

Pun în mişcare privirile şi inimile.

Jantele marcante din aliaj uşor de 17 inchi "Milton Keynes" sunt incluse în dotarea standard şi atrag toate privirile. Opţional puteţi alege jantele de 18 inchi din aliaj uşor "Brescia", care sunt, de asemenea, echipate cu etriere roşii.

Confort Poate fi un automobil sport totodată practic în cotidian? GTI stăpâneşte încă dintotdeauna această artă. Savuraţi confortul ridicat. Zi de zi.

Scaune confortabile
Active Info Display
Plafonul panoramic

Scaunul vă oferă stabilitate.

Vă doriţi un scaun care să ţină vie tradiţia GTI şi să fie totodată potrivit condusului dinamic? Polo GTI vă oferă scaune sport pentru stabilitate la deplasările dinamice. Iar suportul lombar integrat vă ajută să vă relaxaţi spatele.

Habitaclul acesta naşte invidii, chiar şi în rândurile piloţilor de raliu.

Afişajul opţional Active Info Display transpune turometrul, vitezometrul, harta de navigaţie şi alte informaţii pe care le selectaţi pe ecranul din spatele volanului.

Soare şi aer proaspăt: această trapă glisantă deschide noi perspective.

Savuraţi perspectivele deosebite: cu plafonul panoramic rabatabil şi glisant beneficiaţi de panorame încântătoare spre exterior, iar la interior, de mângâierea plăcută a razelor de soare şi de aer proaspăt.

Multimedia Poate că sunteţi nevoit să vorbiţi la telefon în timp ce conduceţi sau aveţi nevoie de informaţii actuale sau de ajutorul navigaţiei pentru a ajunge la destinaţie. Sau poate doriţi pur şi simplu să ascultaţi muzică: Polo GTI vă oferă diferite posibilităţi de a utiliza cele mai moderne tehnologii - simplu şi confortabil.

Ocoliţi doar pe drumurile care merită.

Navigație

Uneori nu drumul direct este cel mai bun. Cu sistemul opţional de navigaţie Discover Media, cu conexiune Car-Net, puteţi evita ambuteiajele din trafic şi puteţi descoperi noi destinaţii interesante.

Radio
Telefonie
Car-Net

Dacă doriţi, puteţi să ascultaţi doar radio.

Dar dacă vă place să ascultaţi muzică în timp ce conduceţi, dar doriţi totodată să fiţi mereu informat şi să nu renunţaţi la confort, atunci veţi fi încântat de cele două sisteme radio pe care vi le oferim.

Comunicare mai facilă.

Vorbiţi cât doriţi. Dar nu luaţi mâinile de pe volan. Polo GTI vă oferă opţional interfața Confort pentru telefonie.

Conectat cu tot ceea ce este important pentru dumneavoastră.

Cu smartphone-ul dumneavoastră sunteţi aproape tot timpul online. De ce nu şi cu automobilul dumneavoastră? Car-Net aduce Polo GTI pe autostrada datelor, pentru ca dumneavoastră să beneficiaţi de numeroase avantaje. În curând nu veţi mai dori să renunţaţi la ele.

Sisteme de asistenţă Sistemele inteligente de asistenţă oferite pentru Polo GTI contribuie la creşterea confortului în călătorii şi vă pot ajuta să faceţi faţă situaţiilor critice sau chiar să le evitaţi. Şi chiar dacă uneori nu vă veţi da seama direct de intervenţia sistemelor, veţi beneficia totuşi de sentimentul plăcut de a şti că ele există şi vă susţin la nevoie.

Front Assist cu Pedestrian Monitoring
Senzorul „Blind Spot“
Detectorul de oboseală

Relaxare, chiar şi în traficul aglomerat.

Uneori, în trafic se întâmplă lucruri neprevăzute. Polo GTI vă poate fi de ajutor şi în astfel de situaţii.

Automobilul dumneavoastră Polo vă ajută la schimbarea benzii de rulare şi la ieşirea de pe locul de parcare.

Senzorul opţional "Blind Spot" cu asistent pentru ieşirea din parcare vă avertizează de existenţa maşinilor în unghiul mort, în anumite limite ale capacităţii sistemului. La parcarea cu spatele, sistemul monitorizează zona din partea laterală şi din spatele maşinii dumneavoastră.

Pentru ca oboseala să nu vă ajungă din urmă.

Nu oboseşte să vă ţină treaz: detectorul de oboseală. Sistemul evaluează modul în care conduce şoferul şi recomandă o pauză dacă această conduită deviază de la cea specifică unui şofer odihnit.

 

 

Pașii următori