VW Passat:

Pedestrian Assist

 

Prin intermediul a doi senzori din partea din faţă a autovehiculului, a unui radar amplasat în grila radiatorului şi o cameră montată în piciorul oglinzii retrovizoare, sistemul cuprinde zona din faţa autovehiculului şi înregistrează, de exemplu, dacă un pieton păşeşte pe carosabil. Imediat sunteţi avertizat printr-un semnal acustic şi optic. Dacă nu călcaţi frâna, sunteţi avertizat asupra distanţei critice printr-un şoc de frânare. Simultan este pregătită o frânare completă, astfel încât aveţi imediat la dispoziţie întreaga forţă de frânare. Dacă totuşi nu aţi frânat, sistemul va executa automat o frânare de urgenţă, în măsura anumitor limite ale capacităţii sale de funcţionare. Astfel, în cazul ideal, poate fi evitată complet o coliziune sau, cel puţin, poate fi redusă gravitatea acesteia.    

*Vă rugăm să aveți în vedere că toate sistemele acționează în anumite limite tehnice și că în continuare se impune ca șoferul să conducă preventiv și cu precauție.

 

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Passat. La fel de avansat ca tine.