VW Passat GTE:

Radio şi navigaţie

 

Touchscreen color de 16,5 cm (6,5"), sunet spaţial din 8 difuzoare, interfaţă Bluetooth şi posibilitatea de a conecta smartphone-uri sau MP3-playere: sistemul radio "Composition Media" inclus în dotarea standard dispune de tot ceea ce este necesar pentru a vă informa şi distra la drum. Alături de recepţia sa optimă care vă permite să vă ascultaţi posturile radio preferate, dispune de CD-player şi slot pentru carduri SD.

Aveţi de asemenea la dispoziţie spre alegere sistemele de navigaţie "Discover Media" sau "Discover Pro". Ambele sunt deschizătoare de drum perfecte, cu touchscreen color de mari dimensiuni şi dispun de operare facilă, multe posibilităţi de conectare pentru dispozitive externe şi o interfaţă Bluetooth pentru convorbiri hands-free. Sistemul de infotainment "Discover Pro" vă permite chiar utilizarea comenzii vocale.

 

Aici găsiţi materiale pentru descărcare şi actualizare pentru sistemele radio şi de navigaţie de la Volkswagen

 

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Passat GTE Hibridul plug-in fără compromisuri.