Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Porsche Asigurări

Porsche Asigurări

Partenerul dumneavoastră pentru asigurări auto specializate

Siguranță, produse adaptate, simplitate, specializare și eficiență economică. De la prelucrarea dosarului în caz de daună şi asistența rutieră în caz de accident și până la asigurare RCA și asigurare CASCO, Porsche Finance Group vă pune la dispoziție servicii specializate de asigurare auto și o experiență de peste 16 ani în domeniu.

Gama de servicii oferită de Porsche Asigurări include toate elementele de care aveți nevoie pentru a vă simți confortabil și în siguranță, indiferent de distanța pe care o aveți de  parcurs și modelul Volkswagen pentru care ați optat.

Pentru călătorii în țară sau străinătate, în scop personal sau în interes de serviciu. Porsche Asigurări oferă acoperire pe întreg teritoriul Europei, indiferent de providerul la care ați încheiat asigurare RCA. Atât pentru persoane fizice cât și pentru persoane juridice, cu oferte personalizate, adaptate necesităților individuale, pentru călătorii fără griji și soluționarea eficientă și rapidă a situațiilor neprevăzute.