Parcare de înaltă precizie.

Park Assist

Asistentul opţional pentru parcare "Park Assist" are capacitatea de a direcţiona automat maşina pe locurile de parcare paralele sau perpendiculare, identificând în prealabil spaţiile potrivite ca dimensiuni.1  Sistemul vă poate, de asemenea, ajuta la ieşirea de pe locurile de parcare paralele.1 Dumneavoastră mai trebuie doar să acţionaţi acceleraţia şi frâna şi să ţineţi sub supraveghere zona din jurul maşinii. Pentru parcarea laterală trebuie să treceţi o dată pe lângă locul de parcare adecvat, pentru ca sistemul să-l poată recunoaşte şi măsura.

Vă rugăm să aveţi în vedere că toate sistemele acţionează în anumite limite tehnice şi că în continuare se impune ca şoferul să conducă preventiv şi cu atenţie.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă
Inchidere meniu
Start Video

Acum la distribuitorul dumneavoastră Volkswagen. Noul Touareg.