Direcţia activă pentru tracţiunea integrală oferă mai multă stabilitate şi totodată mai multă agilitate.

Direcţia activă pentru tracţiunea integrală

Direcţia electromecanică integrală¹  disponibilă pentru Touareg oferă numeroase avantaje. Astfel se reduce raza de bracare a manevrelor strânse, ceea ce înseamnă că la parcare şi la ieşirea din parcare trebuie să viraţi mai puţin. Direcţia activă pentru tracţiunea integrală ajută însă şi la condusul dinamic, deoarece la viteze de deplasare mai mari, roțile sunt direcționate în același sens, ceea ce optimizează simțitor stabilitatea și deci și siguranţa la manevrele de schimbare a benzilor pe autostradă sau la evitarea obstacolelor.

Exclusiv în combinaţie cu suspensiile pneumatice cu funcţie de ajustare automată a nivelului şi înălţimii şi cu ajustarea electronică a amortizoarelor.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă
Inchidere meniu
Start Video

Acum la distribuitorul dumneavoastră Volkswagen. Noul Touareg.