Servicii utile atât în situaţiile cotidiene, cât şi în cazurile de urgenţă.

Car-Net "Security & Service".

Nivelul combustibilului în rezervor, kilometri parcurşi sau informaţii cu privire la următoare verificare tehnică: cu serviciile opţionale Car-Net "Security & Service"¹⁾,  aveţi mereu la dispoziţie toate datele importante despre automobil. Dar şi în situaţii de urgenţă, serviciile pot fi utile. În cazul accidentelor grave, care determină declanşarea airbag-urilor, sistemul transferă automat datele automobilului şi coordonatele locului în care acesta se află, către Centrala de Urgenţe Volkswagen.

Astfel, pot fi alarmate serviciile de asistenţă corespunzătoare, din apropiere şi poate fi transmis şi numărul persoanelor aflate în maşină. Până la sosirea serviciului de urgenţă, şoferul va fi asistat telefonic. 

1. Pentru utilizarea serviciilor Car-Net Security & Service, trebuie încheiat un contract online separat cu Volkswagen AG. Pentru a putea utiliza serviciile pe întreaga perioadă de valabilitate, clientul are la dispoziţie 90 de zile de la livrarea autovehiculului pentru a înregistra autovehiculul pe www.volkswagen.com/Car-Net. Serviciul de Apel de urgenţă este activat deja de la livrarea autovehiculului Disponibilitatea serviciilor Car-Net poate diferi de la o ţară la alta. Aceste servicii vă stau la dispoziţie pe perioada contractuală agreată şi pot fi supuse unor modificări de conţinut pe perioada contractuală. Pentru a utiliza aplicaţia gratuită Car-Net, aveţi nevoie de un smartphone cu sistem de operare iOS sau Android şi de un card SIM cu opţiune de date cu un contract existent sau cu unul nou de telefonie mobilă încheiat cu un furnizor de servicii de telefonie mobilă. În funcţie de tarifele dumneavoastră pentru serviciile de telefonie mobilă, atunci când recepţionaţi sau trimiteţi pachete de date prin intermediul internetului, pot fi generate costuri adiţionale - mai ales în străinătate (de ex. taxe de roaming). Mai multe informaţii cu privire la Car-Net Security & Service vă sunt puse la dispoziţie pe www.volkswagen.com/Car-Net şi vă pot fi oferite de către distribuitorul dumneavoastră Volkswagen; informaţii cu privire la costurile serviciilor de telefonie mobilă vă poate oferi furnizorul dumneavoastră de servicii de telefonie mobilă.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Noul Tiguan Allspace