Interior

Mai mult spaţiu pentru stilul tău personal.

Vă place ca maşina dumneavoastră să aibă acel ceva special şi să aibă, totodată, o notă personală: nota dumneavoastră? Atunci, veţi fi încântat de interiorul oferit ca dotare standard, precum şi de opţiunile de personalizare disponibile pentru T-Cross: vă oferim spre alegere trei pachete cu elemente de design diferite pentru inserţiile decorative. Alegeţi pachetul preferat şi conferiţi-i automobilului dumneavoastră T-Cross o personalitate mai expresivă, cu diferitele nuanţe pentru secţiunile interioare şi pernele laterale ale scaunelor, precum şi elementele de decor şi aplicaţiile pentru consola centrală.

Alături de numeroasele posibilităţi de personalizare, T-Cross oferă şi un nivel excelent de confort: liniile de echipare T-Cross şi Life sunt dotate cu scaune confortabile, de calitate superioară, acoperite cu material textil. Dacă optaţi pentru T-Cross Style, veţi lua loc pe scaune sport-confort.

Iar iluminarea ambientală indirectă de care dispune linia de echipare Style şi, opţional, şi versiunea T-Cross Life, va genera la interior o atmosferă cu adevărat specială, pentru că va crea accente de lumină decente, la interiorul automobilului dumneavoastră T-Cross, care vor fi plăcute mai ales la drum lung pe întuneric, conferindu-i totodată interiorului un stil rafinat şi individual. 

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Noul T-Cross.