Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă
ID. VIZZION

ID. Vizzion Cea mai bună modalitate de a prevedea viitorul este de a-l inventa. De aceea, noi modelăm în mod activ mobilitatea electrică de mâine. Cu tot ceea ce însemnă viziuni, idei şi soluţii tehnice. Pornind de la acestea, creăm automobile care vă fac viaţa mai uşoară şi mai bună. Maşini care demonstrează perfect că viitorul a sosit deja cu mult timp în urmă.

Viziunea mobilităţii electrice: ID. VIZZION.

După cum o sugerează şi numele, prototipul ID. VIZZION reprezintă viziunea noastră asupra automobilului electric al viitorului: o limuzină premium cu design progresist, interior ingenios şi tehnologie avangardistă. Motoarele electrice de pe cele două punţi asigură o acceleraţie deosebit de dinamică pentru acest automobil cu tracţiune pe toate cele patru roţi. Bateria litiu-ion de mare capacitate este integrată în podeaua automobilului şi poate asigura o autonomie de până la 665 de kilometri.

La bordul modelului ID. VIZZION, dumneavoastră jucaţi rolul principal. Veţi observa acest fapt încă înainte de a urca la bord, căci funcţia de recunoaştere facială vă va deschide ușile. Totodată, vor începe să pulseze bandourile luminoase cu LED-uri de pe automobil. La bordul maşinii vă veţi simţi ca într-un lounge spaţios. Deci luaţi loc, relaxaţi-vă şi bucuraţi-vă de confortul scaunelor ergonomice. Geamurile laterale şi plafonul panoramic pot fi întunecate după preferinţe. 

Singurul lucru la care va trebui să renunţaţi va fi volanul. Toate comenzile sunt virtuale şi sunt proiectate în interior în baza tehnologiei realităţii augmentate. Le puteţi vedea doar purtând ochelari de realitate mixtă. Interacţiunea dumneavoastră cu automobilul este absolut intuitivă, ceea ce face ca totul să fie cât se poate de simplu. ID. VIZZION vă recunoaşte gesturile şi vă ascultă comenzile. Pe parcursul timpului poate chiar învăţa diferite aspecte, ceea ce îi permite să se adapteze stilului dumneavoastră. Poate că pare science fiction, dar totul va fi, în curând, ştiinţă şi nu ficţiune.

Viziunea noastră asupra mobilităţii electrice. Cu ID. VIZZION, condusul autonom va deveni curând realitate. Datorită tehnologiei de ultimă oră, maşina poate deveni chiar şoferul dumneavoastră personal. Aceasta înseamnă că veţi putea face orice doriţi în timpul călătoriei: să vă bucuraţi de entertainment incredibil, să lucraţi în linişte sau să staţi pur şi simplu relaxat. Iluminarea interiorului şi temperatura vor fi adaptate automat preferinţelor dumneavoastră. Mai există şi câteva alte informaţii de care nu beneficiaţi doar dumneavoastră, ci şi ceilalţi participanţi la trafic. ID. VIZZION se gândeşte la toate.

Guiding Projection
Interfaţa AR
Interior
Guiding Projection

Tehnologie avangardistă.

ID. VIZZION are grijă de dumneavoastră, dar şi de ceilalţi participanţi la trafic. Folosind 8.000 de LED-uri controlabile individual, farurile HD Matrix ale maşinii pot proiecta treceri de pieton virtuale pe şosea. Astfel, pietonii pot fi siguri că ID. VIZZION "ştie" că ei sunt acolo şi le permite să traverseze  drumul în siguranţă.

Interfaţa AR

Realitatea virtuală.

ID. VIZZION este unul dintre primele automobile electrice din lume care oferă perspective inedite şi pertinente asupra felului în care lumea ar putea arăta în anul 2030. Maşinile nu vor mai avea volan. Nu veţi mai avea nevoie de volan, deoarece veţi putea să controlaţi totul intuitiv, prin gesturi şi voce. Comenzile sunt toate virtuale. Le veţi putea vedea doar purtând ochelari de realitate mixtă. Poate că pare science fiction. Dar curând, totul va deveni realitate.

Interior

Navă spaţială.

Portierele modelului ID. VIZZION se deschid în direcţie opusă, oferind acces facil la interiorul cu design complet nou. Conceptul "open space" este un lounge mare, cu design rafinat, orientat spre dumneavoastră. Luaţi loc pe unul dintre scaunele ergonomice, întunecaţi geamurile, dacă doriţi, activaţi funcţia de suprimare a zgomotului şi folosiţi timpul pentru a  munci sau a vă relaxa.