Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă
ID. CROZZ

ID. Crozz Dacă aţi putea reinventa mobilitatea, ce aţi face? Noi avem o viziune care vă va electriza cotidianul. Un automobil electric care vă va face viaţa pur şi simplu mai bună. O maşină atât de inteligentă, încât vă înţelege chiar. Fiecare cuvânt. Atât de conectată, că vă este mai aproape ca niciodată. Cu nenumărate tehnologii care vă ajută să avansaţi neîntrerupt. Un automobil care redefineşte libertatea. Şi care vă inspiră să descoperiţi necunoscutul.

Mereu pregătit pentru dumneavoastră: ID. CROZZ.

Ideea noastră este să creăm câte o maşină pentru fiecare. Şi, deoarece fiecare persoană este diferită şi are diferite nevoi, am construit maşina perfectă pentru fiecare. Modelele noastre sunt personalizate atât de detaliat, că un model sigur vi se potriveşte perfect şi dumneavoastră, şi familiei, și jobului dumneavoastră. Prototipul nostru ID. Crozz, de exemplu. Crossover-ul ultramodern îmbină avantajele oferite de SUV-uri, cu eleganţa coupe-urilor. De asemenea, este un model foarte practic, care se simte ca acasă atât în oraş, cât şi în natură. La fel ca dumneavoastră. Şi, foarte important: vă deschide un întreg univers de noi oportunităţi. Fără stres. Şi alimentat exclusiv de energie electrică.

Cu ID. Crozz, aveţi libertatea de a face ceea ce contează cel mai mult pentru dumneavoastră. Indiferent de călătoria pentru care aţi optat. De aceea, autonomia sa este suficient de mare pentru a putea fi sigur că aproape nicio destinaţie nu este prea îndepărtată. Deci, lăsaţi oraşul în urma şi începeţi-vă propria călătorie de explorare. I-am conceput interiorul spaţios astfel încât să fim siguri că vă simţiţi în maşina ca acasă. Astfel este flexibil şi oferă spaţiu din plin. Atât de spaţios, încât puteţi să luaţi cu dumneavoastră chiar şi un cross-bike. Plus toate bagajele de care aveţi nevoie în vacanţă. Tehnologia de ultimă oră vă oferă aer curat şi proaspăt. La interior şi la exterior. Având un motor electric cu emisii zero, acest automobil este atât de silenţios, încât vă veţi bucura cu toate simţurile de natură, de la drumul forestier şi până în pasurile montane. Iar datorită tracţiunii sale integrale dinamice, puteţi explora locuri noi, pe care nu le-aţi mai văzut niciodată. ID. Crozz este în orice clipă pregătit de aventură.

Viitorul mobilității electrice. Prototipul ID. Crozz de la Volkswagen întruchipează viitorul mobilităţii electrice. Automobilul este echipat cu numeroase inovaţii care vă vor permite să negociaţi dinamic şi silenţios meandrele drumurilor sinuoase. Iar în viitor, automobilul va fi chiar capabil să conducă autonom, dacă doriţi. Pentru ca dumneavoastră să vă puteţi relaxa şi să puteţi savuraţi panorama. Mai mult: puteţi chiar vorbi cu acest automobil digital conectat. Aceasta este noua definiţie a libertăţii.

Utilizare miraculoasă a spaţiului
Tracţiunea integrală
Condusul autonom
Utilizare miraculoasă a spaţiului

Mai mult spaţiu pentru ideile dumneavoastră.

ID. Crozz a fost dezvoltat pentru a vă acorda mai multă libertate. Şi mai mult spaţiu. Când am proiectat acest automobil, am acordat o atenţie deosebită eliminării detaliilor inutile. Ceea ce se vede, de exemplu, la montanţii B. Iar scaunele din spate şi consola centrală pot fi ajustate cât se poate de simplu. Astfel, aveţi mai mult spaţiu pentru aspectele care contează cu adevărat pentru dumneavoastră. 

Tracţiunea integrală

Libertate. Indiferent de destinaţie.

ID. Crozz vă ajută să ajungeţi mai departe. Şi, datorită, tracţiunii integrale electrice, vă va duce aproape oriunde. Tehnologia de ultimă oră vă va permite în curând să atingeţi o autonomie de până la 500 de kilometri dacă porniţi la drum cu bateria complet încărcată. Lăsaţi în urmă plictiseala cotidianului şi porniţi la drum. Fie singur, sau cu cei dragi. Un automobil sportiv, fără emisii locale.  

Condusul autonom

Mai mult timp pentru dumneavoastră.

A conduce sau a fi condus. Cu ID. Crozz, dumneavoastră decideţi. Trebuie doar să atingeţi volanul şi ID. Pilot va prelua controlul. Sau puteţi să solicitaţi preluarea controlului prin comandă vocală. În modul autonom, volanul va fi chiar retractat pentru a vă acorda libertatea pentru lucrurile care contează cu adevărat pentru dumneavoastră. Precum savurarea panoramei, de exemplu. Sau o carte bună. Pare încă un vis, dar viitorul sună bine pentru toţi.