Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

ID. Family Viitorul electromobilității.

Răspunsul nostru la provocările de mâine. Familia ID. asigură toate asteptările dumneavoastră cu privire la mobilitatea electrică a viitorului: este electrică, eficientă si fără emisii locale - reprezentând astfel o soluție pentru societatea noastră din ce în ce mai urbană și mai mobilă.

Ca acasă, oriunde s-ar afla: ID. BUZZ.

Cu ID. BUZZ, Volkswagen readuce bine-cunoscutul său bus clasic de camping în viitor, echipat cu tehnologii avansate şi cu un concept flexibil pentru spaţiu. Pentru şi mai multă libertate.

Mereu pregătit pentru dumneavoastră: ID. CROZZ.

Dacă aţi putea reinventa mobilitatea, ce aţi face? Noi avem o viziune care vă va electriza cotidianul. Un automobil electric care vă va face viaţa pur şi simplu mai bună. O maşină atât de inteligentă, încât vă înţelege chiar. Fiecare cuvânt. Atât de conectată, că vă este mai aproape ca niciodată. Cu nenumărate tehnologii care vă ajută să avansaţi neîntrerupt. Un automobil care redefineşte libertatea. Şi care vă inspiră să descoperiţi necunoscutul.

Viziunea mobilităţii electrice: ID. VIZZION.

Cea mai bună modalitate de a prevedea viitorul este de a-l inventa. De aceea, noi modelăm în mod activ mobilitatea electrică de mâine. Cu tot ceea ce însemnă viziuni, idei şi soluţii tehnice. Pornind de la acestea, creăm automobile care vă fac viaţa mai uşoară şi mai bună. Maşini care demonstrează perfect că viitorul a sosit deja cu mult timp în urmă.

Un Modul. Mai multe Modele. Fie ca vorbim despre un vehicul urban, un SUV sau un vehicul de familie, cu 7 locuri - platforma modulara pentru vehicule electrice (MEB) iti indeplineste toate asteptarile referitoare la mobilitatea electrica a viitorului. Bucura-te de mai mult spatiu, mai multa flexibilitate, mai mult confort si mai mult dinamism. Sau, mai simplu: un tip complet nou de mobilitate.