Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Golf BlueMotion Eficienţă şi mai ridicată.

3,4 litri la 100 de kilometri – Volkswagen Golf TDI BlueMotion.

La Golf TDI BlueMotion, inginerii noştri au implementat numeroase măsuri de reducere a consumului de combustibil.

Garda la sol coborâtă cu 15 mm, eleronul GTI, grila radiatorului închisă pe exterior, prizele de aer parţial închise, precum şi optimizarea modului de direcţionare a aerului de răcire îmbunătăţesc şi mai mult caracteristicile aerodinamice, determinând astfel reduceri considerabile ale consumului de carburant pentru Volkswagen Golf nou ieșit pe șosea. Inovatoarea construcţie uşoară, sistemul Strat-Stop inclus în echiparea standard a tuturor modelelor Golf, funcţia de recuperare a energiei de frânare, anvelopele avansate cu rezistenţă redusă la înaintare şi cu presiune crescută, dar şi rapoartele mai lungi ale transmisei manuale cu 6 trepte de viteză contribuie de asemenea la eficienţa exemplară a modelului VW Golf Bluemotion.

Pentru optimizarea greutăţii, a caracteristicilor aerodinamice şi a rezistenţei la înaintare, noul Golf TDI BlueMotion va fi disponibil cu jante din aliaj uşor de 15", respectiv 16". Împreună, toate aceste modificări contribuie la consumul de numai 3,2 litri/100 km al motorului 1,6 TDI şi la emisiile record de CO2 de numai 89 g/km. Modelul poate fi recunoscut după culoarea exclusivă "Clearwater Blue metalizat", precum şi după emblema "BlueMotion" aplicată în faţă, în spate şi pe lateral. Golf TDI BlueMotion este echipat, printre altele, cu şapte airbag-uri şi cu sistemul electronic de control al stabilităţii.

Dinamism şi eleganţă.

Frumoasele jante din aliaj uşor Lyon de 15 inchi asigură modelului o alură marcată de forţă şi dinamism. 

Paşii următori