VW Golf GTE: Car-Net Guide & Inform

 

Cu Car-Net beneficiaţi de avantajele internetului la bordul maşinii dumneavoastră: fiţi mereu atent la trafic, utilizaţi propriile dumneavoastră aplicaţii pentru smartphone şi păstraţi legătura cu departamentul Relaţii Clienți Volkswagen.

Dar Car-Net poate şi mai mult: cu pachetul de servicii Car-Net Guide & Inform, puteţi utiliza date actuale de pe internet. Astfel puteţi, de exemplu, să aflaţi foarte rapid când se formează un ambuteiaj sau, cu funcţia de căutare a destinaţiilor speciale, puteți găsi hoteluri, restaurante sau staţii de alimentare.

Cu funcţia opţională Car-Net App-Connect puteţi să conectaţi smartphone-ul dumneavoastră cu sistemul multimedia şi să folosiţi anumite aplicaţii cu ajutorul touchscreen-ului. Serviciile Car-Net Security & Service vă oferă, printre altele, funcţia de apel de urgenţă.

 

 

Detalii despre Car-Net

 

 

 

1) Utilizarea serviciilor online mobile Car-Net este posibilă exclusiv în combinaţie cu dotările opţionale "Discover Media" şi "Discover Pro". De asemenea, aveţi nevoie de un dispozitiv mobil (de ex. un smartphone), care are capacitatea de a funcţiona ca hotspot WiFi mobil. Ca alternativă, în combinaţie cu pregătirea opţională pentru telefonul mobil "Premium", poate fi utilizat un telefon mobil cu Remote SIM Access Profile (rSAP) sau un card SIM cu opţiune de telefonie şi date. Serviciile Car-Net "Guide & Inform" sunt disponibile doar cu un contract existent sau cu unul nou de telefonie mobilă încheiat cu un furnizor de servicii de telefonie mobilă şi doar în raza de acoperire a respectivei reţele de telefonie mobilă. În funcţie de tarifele dumneavoastră pentru serviciile de telefonie mobilă, atunci când recepţionaţi pachete de date prin intermediul internetului, pot fi generate costuri adiţionale - mai ales în străinătate (de ex. taxe de roaming). Din cauza volumului de date necesar pentru utilizarea serviciilor online mobile Car-Net "Guide & Inform", vă recomandăm în mod expres să încheiaţi cu furnizorul dumneavoastră de telefonie mobilă un contract cu un abonament pentru traficul nelimitat de date! Pentru utilizarea serviciilor Car-Net "Guide & Inform", trebuie încheiat un contract separat cu Volkswagen AG. Clientul are la dispoziţie 90 de zile de la livrarea autovehiculului pentru a înregistra autovehiculul pe www.volkswagen.com/car-net. Disponibilitatea serviciilor Car-Net "Guide & Inform" poate diferi de la o ţară la alta. Aceste servicii vă stau la dispoziţie pe perioada contractuală agreată şi pot fi supuse unor modificări de conţinut. Mai multe informaţii cu privire la Car-Net Guide & Inform vă sunt puse la dispoziţie pe www.volkswagen.com/car-net şi vă pot fi oferite de către distribuitorul dumneavoastră Volkswagen; informaţii cu privire la costurile serviciilor de telefonie mobilă vă poate oferi furnizorul dumneavoastră de servicii de telefonie mobilă.

 

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Golf GTE Dublu propulsează mai bine.