Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Noul Golf R Când tehnologia nu avansează pas cu pas, ci în sprint.

Impresionant de rapid. Impresionant de sustenabil.

Golf R este mai puternic ca niciodată, ilustrând clar cât de rapid se dezvoltă tehnologia: cu o putere de 228 kW (310 CP) şi un cuplu de 400 Nm cu transmisia automată DSG cu dublu ambreiaj, îmbină pasiunea pentru motorsport cu detaliile sportive şi performanţele impresionante.

Galerie de imagini

Descoperiţi modelul Golf R din diferite puncte de vedere.

Descoperiţi modelul Golf R din diferite puncte de vedere.

Dotări şi Design

Interior

Descoperiţi ambianţa rafinată şi totuşi extrem de sportivă.

Designul interiorului ţine pasul cu designul de la exterior, desăvârşind atmosfera specifică automobilelor din motorsport. Scaunele sport de top, detaliile atractive din piele şi emblema R marcantă desăvârşesc look-ul sportiv.

Exterior

Linia ideală. Inclusiv în design.

Un Golf R până la cele mai mici detalii: Farurile cu funcţie Cornering dinamică şi barele de protecţie sport îi conferă acestui automobil un caracter marcant şi plin de forţă.

Suspensiile cu reglare adaptivă DCC

Şasiul este exact aşa cum vi-l doriţi.

Confortabil sau ferm: cu funcţia de reglare a suspensiilor adaptive DCC, puteţi seta şasiul în funcţie de stilul dumneavoastră de condus şi de suprafaţa de rulare.

Jantele din aliaj uşor

Fiecare rotaţie emană dinamism.

Jantele din aliaj uşor oferite pentru Golf R vă vor încânta atât în mişcare, cât şi când maşina stă pe loc. Şi pun punctul pe i în ceea ce priveşte caracterul sportiv al acestui model.

Multimedia

Telefonie.

Comunicare mai facilă.

Vorbiţi cât doriţi. Dar nu luaţi mâinile de pe volan. Golf R vă oferă opţional două variante de interfeţe pentru telefonie.

Radio

Dacă doriţi, puteţi să ascultaţi doar radio.

La bordul automobilului dumneavoastră Golf R, dumneavoastră sunteţi persoana care ia deciziile. Este posibil graţie sistemului radio Composition Media oferit ca dotare standard, cu difuzoare excelente, tehnologie care permite utilizarea facilă şi numeroase posibilităţi de conectare.

Navigaţie

Ajungeţi cu bună dispoziţie la destinaţie.

Cele două sisteme opţionale de navigaţie vă oferă numeroase funcţii inovatoare, care satisfac cele mai variate şi exigente dorinţe. Astfel veţi beneficia de distracție de primă clasă, rămânând totodată pe drumul cel bun.

Car-Net Guide & Inform

Mereu informat. Chiar şi atunci când sunteţi la drum.

Cu serviciile Guide & Inform găsiţi destinaţii interesante în zona dumneavoastră, precum şi locuri de parcare în apropiere sau staţia de alimentare la care puteţi ajunge cel mai rapid. De asemenea obţineţi informaţii actuale din trafic, cu funcția opţională de recomandare a rutelor ocolitore pentru ambuteiaje sau aflaţi ştirile de pe internet.

Active Info Display

Vedeţi exact acele informaţii pe care doriţi să le vedeţi.

Ceasurile de bord sunt de domeniul trecutului. Treceţi de la ceasurile clasice - la un display de înaltă rezoluţie. Inovatorul panou multifuncţional Active Info Display oferit ca dotare standard vă poate oferi mult mai multe informaţii decât doar viteza şi nivelul combustibilului.

Tehnologie

Motor

Creat pentru motorsport.

Cu 228 kW (310 CP), un cuplu mai ridicat şi valori de acceleraţie impresionante, Golf R se prezintă cu suveranitate pe şosea.

 

Sport HMI

Fiţi mereu cu ochii pe nivelul de performanţă.

Ce putere generează motorul? Cât este presiunea de supraalimentare? Acum puteţi urmări în permanenţă tehnologia în acțiune. Sport Human Machine Interface (HMI) vă informează cu privire la performanţele automobilului dumneavoastră Golf R.

Launch Control

Optimizat pentru distanţe mici, drum lung şi pista de curse.

Pe şosea se simte ca acasă: aici Golf R este în mediul său propice. Dar cel mai bine şi mai bine, se simte pe pista de curse.

Sisteme de asistenţă

ACC şi „Front Assist“

Relaxare, chiar şi în traficul aglomerat.

Cu funcţia de reglare automată a distanţei ACC călătoriţi în relaxare deplină. Sistemul de monitorizare a vecinătăţii "Front Assist" include funcţia City de frânare de urgenţă şi cu funcţia Pedestrian Monitoring.

Traffic Jam Assist şi Emergency Assist

Pentru a avansa când traficul stă pe loc.

Asistentul opţional pentru ambuteiaje vă ajută în situaţiile stresante din traficul îngreunat şi poate astfel să contribuie la evitarea accidentelor caracteristice congestiilor de pe şosea. Sistemul opţional Emergency Assist detectează situaţiile în care şoferul nu mai are capacitatea de a conduce şi preia controlul parţial asupra maşinii.

Dynamic Light Assist

Partea dumneavoastră de drum este mereu optim iluminată, chiar dacă din sens opus vine o altă maşină.

N-ar fi mai confortabil să puteţi conduce noaptea pe drumurile de ţară cu luminile de drum mereu aprinse? Funcţia opţională Dynamic Light Assist vă permite acest lux, fără a-i orbi pe ceilalţi participanţi la trafic.

Senzorul „Blind Spot“

Golf R vă ajută la schimbarea benzii de rulare şi la ieşirea de pe locul de parcare.

Senzorul opţional "Blind Spot" cu asistent pentru ieşirea din parcare vă avertizează de existenţa maşinilor în unghiul mort, în anumite limite ale capacităţii sistemului. La parcarea cu spatele, sistemul monitorizează zona din partea laterală şi din spatele maşinii dumneavoastră.

Paşii următori

Căutaţi un automobil rulat?

Pentru a nu mai avea niciodată parte de surprize neplăcute la achiziţia unui automobil rulat: La Das WeltAuto găsiţi exclusiv autovehicule verificate de specialiştii noştri. Autovehicule rulate bune. Garantat.

La pagina modelului Golf precedent (Volkswagen Golf 6) găsiţi informaţii interesante despre Golf, precum şi ofertele care să vi se potrivească perfect.