Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Noul Golf GTI Cai putere pentru un puls mai accelerat.

Legenda revine.

Toate modelele Volkswagen sunt caracterizate prin dotări de înaltă calitate şi prin limbajul clar al designului. Numeroasele opţiuni de personalizare vă oferă posibilități adiţionale pentru a vă crea automobilul dumneavoastră Golf GTI propriu şi personal. Veţi fi uimit să vedeţi cât de vastă este gama de opţiuni din care puteţi alege.

Galerie de imagini

Descoperiţi modelul GTI din diferite puncte de vedere.

Descoperiţi modelul GTI din diferite puncte de vedere.

Dotări şi Design

Interior

Descoperiţi ambianţa rafinată şi totuşi extrem de sportivă.

Sportiv, legendar, dedicat tradiţiei: interiorul modelului Golf GTI impresionează cu alura sa plină de personalitate, cu calitatea ridicată şi carisma specifică modelelor GTI - de la bord, la scaunele sport cu tapiţerie în carouri şi până la pedalierul acoperit cu oţel inoxidabil.

Exterior

Sportiv, temperamental, marcant: Golf GTI.

Şi la această generaţie, Golf GTI arată de la prima vedere că este un GTI. Veţi vedea imediat că modestia nu îl caracterizează Dimpotrivă. Arată imediat şi fără ocolişuri ce anume are de oferit.

Designul luminos

Vă va sări în ochi încă de la prima privire.

Designul atractiv al luminilor modelului Golf GTI atrage privirile - în toate variantele disponibile. Indiferent de versiunea pe care o veţi alege: farurile vă vor asigura o bună vizibilitate.

Jante

Privirile invidioase sunt garantate.

Nimic nu marchează designul lateral al unui automobil sport mai mult decât jantele. Jantele dinamice din aliaj uşor disponibile ca dotare standard sau opţională subliniază în mod impresionant caracterul sportiv al modelului Golf GTI şi încadrează etrierele roşii vizibile.

Infotainment

Telefonie.

Comunicare mai facilă.

Vorbiţi cât doriţi. Dar nu luaţi mâinile de pe volan. Golf vă oferă opţional două variante de interfeţe pentru telefonie.

Sisteme radio

Dacă doriţi, puteţi să ascultaţi doar radio.

La bordul automobilului dumneavoastră Golf GTI, dumneavoastră sunteţi persoana care ia deciziile. Este posibil graţie sistemului radio Composition Media oferit ca dotare standard, cu difuzoare excelente, tehnologie care permite utilizarea facilă şi numeroase posibilităţi de conectare.

Navigaţie

Ajungeţi cu bună dispoziţie la destinaţie.

Cele două sisteme opţionale de navigaţie vă oferă numeroase funcţii inovatoare, care satisfac cele mai variate şi exigente dorinţe. Astfel veţi beneficia de distracție de primă clasă, rămânând totodată pe drumul cel bun.

Car-Net Guide & Inform

Mereu informat. Chiar şi atunci când sunteţi la drum.

Cu serviciile Guide & Inform găsiţi destinaţii interesante în zona dumneavoastră, precum şi locuri de parcare în apropiere sau staţia de alimentare la care puteţi ajunge cel mai rapid. De asemenea obţineţi informaţii actuale din trafic, cu funcția opţională de recomandare a rutelor ocolitore pentru ambuteiaje sau aflaţi ştirile de pe internet.

Eficienţă

Motor

Acest motor puternic va trezi pasiuni.

Motorul modelului Golf GTI vă oferă performanţe excelente. Cei 169 kW (230 CP) vă permit o viteză maximă de până la 250 km/h. Iar pentru sprintul de la 0 la 100 km/h aveţi nevoie de doar 6,4 secunde.

Direcţia progresivă şi diferenţialul blocabil

Pentru ca virajele să vă ofere şi mai multă incitare.

La GTI, diferenţialul blocabil de pe puntea faţă şi direcţia progresivă asigură şi mai multă plăcere pe drumurile virajate. Pentru caracteristici dinamice optimizate şi mai mult, pentru o ţinută şi mai bună pe drum şi pentru un răspuns şi mai nemijlocit al direcţiei.

Şasiul sport

Optaţi pentru cea mai sportivă legătură între maşină şi carosabil.

Şasiul rigid al modelului Golf GTI este inclus în echiparea standard, oferind şi mai multă plăcere la condus şi o manevrabilitate excelentă. Astfel, condusul sportiv devine deosebit de confortabil.

Sisteme de asistenţă

ACC şi „Front Assist“

Relaxare, chiar şi în traficul aglomerat.

Vă doriţi uneori un asistent care să supravegheze în locul dumneavoastră traficul din faţă? Veţi călători mereu relaxat cu sistemul automat de reglare a distanţei ACC şi  sistemul de monitorizare a vecinătăţii "Front Assist" (inclus în pachet) inclusiv funcţia City de frânare de urgenţă, precum şi cu Pedestrian Monitoring.

Park Assist

Pentru manevre de parcare optime.

Dumneavoastră mai parcaţi încă personal? Asistentul opţional pentru parcare Park Assist vă poate degreva de sarcina manevrării volanului şi vă poate uşura căutarea locului potrivit de parcare. Senzorii cu ultrasunete permit evaluarea locului de parcare pentru a determina dacă este suficient de mare pentru Golf GTI.

Traffic Jam Assist şi Emergency Assist

Pentru a avansa când traficul stă pe loc.

Asistentul opţional pentru ambuteiaje vă ajută în situaţiile stresante din traficul îngreunat şi poate astfel să contribuie la evitarea accidentelor caracteristice congestiilor de pe şosea. Sistemul opţional Emergency Assist detectează situaţiile în care şoferul nu mai are capacitatea de a conduce şi preia controlul parţial asupra maşinii.

Dynamic Light Assist

Banda de rulare vă rămâne optim iluminată, chiar şi la trafic din sens opus.

N-ar fi mai confortabil să puteţi conduce noaptea pe drumurile de ţară cu luminile de drum mereu aprinse? Funcţia opţională Dynamic Light Assist vă permite acest lux, fără a-i orbi pe ceilalţi participanţi la trafic.

Senzorul „Blind Spot“

Golf GTI vă ajută la schimbarea benzii de rulare şi la ieşirea de pe locul de parcare.

Senzorul opţional "Blind Spot" cu asistent pentru ieşirea din parcare vă avertizează de existenţa maşinilor în unghiul mort, în anumite limite ale capacităţii sistemului. La parcarea cu spatele, sistemul monitorizează zona din partea laterală şi din spatele maşinii dumneavoastră.

Confort

Active Info Display

Vedeţi exact acele informaţii pe care doriţi să le vedeţi.

Ceasurile de bord sunt de domeniul trecutului. Treceţi de la ceasurile clasice - la un display de înaltă rezoluţie. Inovatorul panou multifuncţional Active Info Display oferit ca dotare standard vă poate oferi mult mai multe informaţii decât doar viteza şi nivelul combustibilului.

Scaune confortabile

Golf GTI are scaune confortabile, cu un design legendar.

Dacă puneţi preţ pe detaliile speciale, veţi fi încântat încă din momentul în care veţi urca la bordul modelului Golf GTI. Când ne gândim la Golf GTI, ne apare imediat în faţa ochilor legendara tapiţerie textilă în carouri. Şi generaţia GTI actuală urmează această tradiţie.

DYNAUDIO Excite

Pentru experienţe sonore optimizate.

Să sune muzica în maşină mai bine decât acasă? Sistemul opţional de sunet DYNAUDIO Excite este reglat corespunzător caracteristicilor acustice ale automobilului, asigurând astfel un sunet superior tuturor aşteptărilor. Chiar dacă sunteţi obişnuit cu sunetul high-end.

Pachetul de piele ecologică

Interiorul va deveni astfel şi mai primitor şi elegant.

Creaţi-vă propria zonă de confort: Fiind de calitate superioară şi plăcută la atingere, pielea pachetului opţional Vienna, cu scaune confortabile pentru şofer şi pasagerul din faţă,  vă oferă o ambianţă premium.

Paşii următori

Vă doriţi un automobil rulat?

Pentru a nu mai avea niciodată parte de surprize neplăcute la achiziţia unui automobil rulat: La Das WeltAuto găsiţi exclusiv autovehicule verificate de specialiştii noştri. Autovehicule rulate bune. Garantat.

La pagina modelului Golf precedent găsiţi informaţii interesante despre Golf 6, precum şi ofertele care să vi se potrivească perfect.