VW e-Golf: Exterior

 

Futurist şi totuşi familiar: designul marcant specific automobilelor electrice Volkswagen oferă alături de elementele albastre caracteristice şi numeroase alte detalii atractive, care nu servesc doar aspectului modelului e-Golf. Printre acestea se numără farurile LED cu o lumină similară celei naturale, luminile de zi marcante cu LED cu semnătura caracteristică, în forma literei C, ambele oferind o lumină puternică în condiţii de consum redus.

Jantele Astana din aliaj uşor optimizate ca greutate au dimensiunea de 16 inchi şi contribuie la eficientizarea consumului datorită anvelopelor optimizate la rulare. În combinaţie cu eleronul, acestea conferă modelului e-Golf o alură şi mai dinamică, optimizându-i totodată caracteristicile aerodinamice, ceea ce influenţează pozitiv şi autonomia, printre altele.

Şi perspectiva posterioară a modelului e-Golf impresionează durabil: cu blocurile optice spate cu LED şi cu iluminarea cu LED a plăcuţei de înmatriculare.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

e-Golf e-Voluţia automobilului continuă.