Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Aprecieri şi reclamaţii Despre un distribuitor Volkswagen

Căutați un distribuitor Volkswagen în zona dumneavoastră? Aveți întrebări sau reclamații despre un distribuitor Volkswagen pe care doriți să ni le adresați? Vreți să transmiteți o apreciere despre dealerul Volkswagen cu care ați colaborat? Aveți nevoie de mai multe informații despre un dealer Volkwagen cu care doriți să luați legătura? Nimic mai simplu. 

Folosiți formularul de contact Volkswagen de mai jos și vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil. Vă rugăm să completați câmpurile semnalizate cu * pentru a vă putea transmite informațiile solicitate complet, precis și în cel mai scurt timp. 

Opinia dumneavoastră ne ajută să îmbunătățim calitatea serviciilor în rețeaua de distribuitori Volkswagen. Vă invităm să folosiți cu încredere formularul de contact Volkswagen pentru aprecieri, reclamații și solicitări de informații.

Care sunt informaţiile pe care doriţi să le transmiteţi?

Vă rugăm să înregistraţi informaţiile dumneavoastră de contact:

Volkswagen apreciază încrederea dumneavoastră. Vă asigurăm că datele de contact transmise de dumneavoastră  sunt stocate exclusiv pentru a vă oferi răspunsurile și informațiile  solicitate şi nu vor fi comunicate terţilor. Mai multe detalii regăsiți în politica de prelucrare date personale