VW Arteon: Afişajele

 

Inovatorul panou multifuncţional Active Info Display (dotare opțională) permite setarea mai multor profiluri de afişare pe ecranul TFT de 31,2 cm, cu rezoluţie ridicată. Diferitele profiluri de afişare permit selectarea anumitor date care să fie afişate alături de informaţiile clasice, precum vitezometru, turometru şi kilometraj. Operarea se face rapid şi simplu, folosind volanul multifuncţional îmbrăcat în piele, care este o dotare standard a modelului Arteon. După cum aveţi nevoie, puteţi accesa, de exemplu, detalii despre călătorie sau să solicitaţi afişarea activităţii sistemelor de asistență a şoferului.

Display-ul head-up (opţional) vă afişează adiţional informaţiile importante referitoare la călătorie, în câmpul dumneavoastră vizual direct. Viteza, indicatoarele de circulaţie, activitatea sistemelor de asistenţă, precum şi avertizările şi indicaţiile navigaţiei sunt proiectate direct, pe un panou aflat în faţa parbrizului. Astfel puteţi citi imediat tot ceea ce este important, concentrându-vă totuşi în continuare asupra drumului. Când doriţi, puteţi coborî în bord display-ul pe care sunt afişate datele. Fanta va fi închisă apoi la nivelul suprafeţei bordului.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Noul Arteon Dinamism și Design în varianta de top.