Meniu
Inchidere meniu

Siguranță. Asistență rapidă on demand.

Siguranță. Asistență rapidă on demand.

Mergeți la țară și aveți pană la o anvelopă? Nu contează. În loc să vă enervați, activați pur și simplu Apel pană și veți fi ajutat. Sunteți pe mâini bune chiar și atunci când autovehiculul dumneavoastră detectează un accident. Asta deoarece în caz de urgență, ajutorul este chemat automat. Veți fi îngrijit în cel mai bun mod posibil și veți fi consiliat personal până la sosirea serviciilor de salvare. Astfel se simte siguranța.

Serviciu apel de urgență

 

Prin "Serviciu apel de urgență" vi se oferă ajutor în situații serioase. Deoarece în cazul accidentelor grave, de exemplu când se declanșează airbagurile, Asistența este apelată automat. În cazul în care Volkswagenul dumneavoastră înregistrează un accident, serviciul face legătura cu centrala de apeluri de urgență Volkswagen și transmite informații importante către serviciul de ambulanță. În plus, aveți posibilitatea de a notifica Asistența manual, prin apăsarea unui buton.

Apel pană

 

În caz de pană ajungem rapid la fața locului. Prin apăsare de buton puteți activa apelul pană din autovehicul și puteți transmite datele de poziție și datele autovehiculului către serviciul de urgență Volkswagen. Un angajat vă va ajuta apoi să identificați sursa problemei tehnice sau, dacă este necesar, poate să vă trimită o mașină de service, în cazul în care problema nu poate fi soluționată imediat.

 

Instalație alarmă antifurt online

 

Relaxați-vă, pentru că autovehiculul dumneavoastră poate avea grijă singur de el. În cazul unei încercări de pătrundere prin efracție, veți fi notificat de aplicația We Connect pe smartphone-ul dumneavoastră sau pe e-mail.*

* Doar în combinație cu instalația de alarmă antifurt opțională

 

Notificare zonă și Notificare viteză

 

Cu serviciul Notificare zonă sunteți întotdeauna informat cu privire la autovehiculul dumneavoastră Volkswagen. Puteți să fiți notificat automat atunci când autovehiculul dumneavoastră intră sau iese din anumite zone la ore definite. Serviciul Notificare viteză vă permite activarea unor limite de viteză selectate, în funcție de care ar trebui să se orienteze șoferul autovehiculului dumneavoastră.

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen