Design expresiv în cotidian.

T-Roc Design.

T-Roc Design vă oferă numeroase variante de individualizare. Astfel, de exemplu, jantele din aliaj uşor de 17 inchi cu finisaj gloss sunt disponibile opţional cu încă alte trei variante de finisare. De asemenea, finisajele în două culori* vă permit să conferiţi modelului accente proprii adiţionale. Iar detaliile cromate subliniază rafinamentul modelului T-Roc Design. Le puteţi găsi, de exemplu, pe grila neagră a radiatorului, dar şi pe masca din spate. Difuzorul contrastează cu finisajul argintiu, atât în faţă, cât şi în spate. 

Când intraţi în automobil, vă întâmpină iluminarea ambientală* albă: baghetele decorative iluminate, lămpile pentru citit din faţă şi din spate, precum şi iluminarea* de la nivelul podelei creează o atmosferă deosebit de plăcută. Masca decorativă de pe panoul de instrumente, aşa-numitul dashpad, poate fi finisată în patru culori diferite, astfel încât şi interiorul să corespundă pe deplin gusturilor dumneavoastră.

Luaţi loc pe scaunele Confort, care, opţional, pot fi acoperite cu una dintre cele două variante de piele ecologică rafinată "Vienna". Din această poziţie confortabilă, puteţi purta convorbiri telefonice prin intermediul interfeţei de telefonie, în timp ce vă aflaţi la drum.

Aveţi memorate melodiile preferate pe un stick USB? Intrarea USB vă permite să le ascultaţi la bordul modelului T-Roc, redate de difuzoarele maşinii. Plictiseala nu are loc în acest automobil.

Mai ales la drum lung, detectorul de oboseală* poate fi un ajutor foarte util: când detectează o abatere de la conduita obişnuită la volan1, detectorul de oboseală vă recomandă o pauză, semnalată sonor şi vizual.

Luaţi loc: urmează o experienţă desăvârşită din toate punctele de vedere.

*Dotări opţionale, disponibile contra-cost.
1) Vă rugăm să aveţi în vedere că toate sistemele acţionează în anumite limite tehnice şi că în continuare se impune ca şoferul să conducă preventiv şi cu atenţie.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

T-Roc.