VW Passat: ACC şi Front Assist

 

Sistemul de monitorizare a vecinătăţii "Front Assist" vă avertizează atunci când distanţa faţă de autovehiculul aflat în faţă este prea mică. Dacă nu reacţionaţi imediat, sunteţi avertizat cu privire la distanţa critică printr-un şoc aplicat prin intermediul sistemului de frânare. Dacă nici în acest caz nu are loc nicio reacţie, sistemul "Front Assist" efectuează o frânare automată până la oprire, datorită funcţiei integrate de frânare de urgenţă City (între 0 şi 30 km/h). Astfel, în cazul ideal, poate fi împiedicată o coliziune sau gravitatea acesteia poate fi diminuată. Dacă alegeţi variantele de echipare Comfortline sau Highline, veţi primi acest sistem în echiparea standard; pentru Passat Trendline, sistemul "Front Assist" poate fi comandat la cerere.  

*Vă rugăm să aveți în vedere că toate sistemele acționează în anumite limite tehnice și că în continuare se impune ca șoferul să conducă preventiv și cu precauție.

 

 

Aici găsiţi detalii despre Front Assist

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Passat. La fel de avansat ca tine.