VW Passat GTE: App-Connect

 

Aplicaţia de pe smartphone este redată pe ecranul tactil din modelul Passat GTE. De exemplu puteţi descoperi posturi radio de pe Internet prin intermediul miRoamer, puteţi accesa informaţii despre locuri de parcare cu Parkopedia sau puteţi găsi destinaţii interesante cu ajutorul MyGuide, corespunzătoare situaţiei actuale. Posibilităţile se diversifică, deoarece pentru App-Connect sunt dezvoltate în permanenţă aplicaţii noi.

 

Detalii despre App-Connect

 

¹ Vă rugăm să aveţi în vedere că momentan standardul MirrorLink™ este suportat doar de un număr redus de telefoane mobile de pe piaţă. Volkswagen colaborează strâns cu producătorii mari de smartphone-uri pentru a promova disponibilitatea MirrorLink™ la scară largă. Informaţii actuale cu privire la compatibilitatea telefoanelor mobile noi, respectiv disponibile deja pe piaţă, găsiţi începând cu toamna anului 2014 la www.volkswagen.com/car-net. Aplicațiile MirrorLink™ se utilizează exclusiv prin intermediul telefonului mobil. Vă rugăm să vă respectați condițiile contractuale cu privire la conexiunea de date și internet. 

 

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Passat GTE Hibridul plug-in fără compromisuri.