Pentru confortul tuturor. Şi pentru un design aparte.

Atrage imediat atenţia: designul expresiv al farurilor opţionale IQ. Light - LED atrage atenţia încă din prima clipă. Iar tehnologia Matrix permite aprinderea şi stingerea diferenţiată a segmentelor LED individuale, pentru a genera funcţiile de bază, adică lumina de drum şi lumina de întâlnire, dar şi pentru a permite numeroase variante de distribuire a luminii, corespunzătoare diferitelor situaţii din trafic.

Când vă deplasaţi cu luminile de drum aprinse, camera video filmează autovehiculele care se deplasează din sens opus şi pe cele care merg în faţa propriei maşini, pe acelaşi sens. În funcţie de situaţie, sunt acţionate diferite segmente de LED-uri, astfel încât să puteţi conduce în permanenţă cu luminile de drum active, fără a-i orbi pe ceilalţi participanţi la trafic. Dacă, de exemplu, vă îndreptați spre un indicator de circulaţie, lumina segmentului care iluminează indicatorul va fi astfel redusă încât să nu fiţi orbit de lumina reflectată de panoul indicatorului.

Fie că vă deplasaţi prin oraş, că depăşiţi o altă maşină seara pe drumurile rurale sau conduceţi pe autostradă în condiţii de vreme rea: segmentele farurilor IQ. Light - LED-Matrix vor adapta lăţimea, lungimea şi intensitatea fascicolului de lumină, în funcţie de situaţia dată. Tehnologia Matrix permite astfel o mai bună iluminare a drumului şi asigură un nivel mai ridicat de siguranţă, precum şi călătorii mai confortabile, fără a-i deranja pe ceilalţi şi fără ca dumneavoastră să fiţi deranjat de reflecţii.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Noul Touareg