Sunt multe de văzut. Chiar şi de pe banchetă.

App-Connect Cam-Connect.

Uitaţi-vă înainte şi totodată înapoi: cu sistemul opţional "Car-Net App-Connect" (disponibil începând cu sistemul multimedia Composition Media), imaginea înregistrată de camera dumneavoastră video GoPro® poate fi redată pe ecranul sistemului radio sau de navigaţie. Astfel, de exemplu, vedeţi tot ceea ce se întâmplă pe banchetă. Când maşina staţionează sau se deplasează foarte încet, este posibilă redarea unui video-stream continuu. La viteze mai mari, din motive de siguranţă, redarea este limitată la poze, care pot fi realizate prin apăsarea unui buton. 

1. GoPro®: Camera GoPro® şi accesoriile adiţionale nu sunt incluse în dotările automobilului şi trebuie achiziționate separat. Funcţia descrisă este compatibilă cu următoarele versiuni: Camera video GoPro® Hero (3, 3+, sau 4). GoPro®, Hero, emblema GoPro® şi emblema GoPro® Be a Hero sunt mărci sau mărci înregistrate ale GoPro®.

 

     

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Noul Tiguan Allspace