Înaltă rezoluţie şi funcţii interactive.

Digital Cockpit.

Afişajul opţional Digital Cockpit vă arată informaţiile importante deosebit de clar, pe un ecran mare, de 26 cm (10,25 inchi), cu rezoluţia excelentă. Densităţii ridicate a pixelilor i se alătură culorile mai intense, luminozitatea bună şi contrastul ridicat. De asemenea, afişajul vă permite să selectaţi din diferite moduri de afişare. Puteţi opta pentru modul clasic de afişare, cu turometru, vitezometru şi jurnalier. La aceste informaţii puteţi adăuga şi altele pe panoul de instrumente.

Volanul multifuncțional şi sistemul multimedia vă permit să selectaţi ce anume doriţi să vedeţi pe display. Astfel, în funcţie de preferinţe, puteţi accesa date mai detaliate privind călătoria. De exemplu, se poate afişa harta de navigaţie pe întregul ecran sau puteţi vedea activitatea sistemelor de asistenţă. De asemenea, se pot afişa informaţiile despre melodia pe care o ascultaţi de pe MP3-player-ul dumneavoastră sau datele persoanei cu care vorbiţi la telefon. Sau puteţi opta, de exemplu, pentru o combinaţie de hartă de navigaţie, plus informaţii media.

Aveţi posibilitatea de a configura şi memora până la trei profiluri de afişare prin intermediul sistemului multimedia. Apoi e nevoie doar să apăsaţi un buton pe volanul multifuncțional, pentru a selecta profilul dorit. Este disponibil şi  profilul Clasic. La acesta, display-ul multifuncţional este afişat după cum ne-am obişnuit, între ceasul cu viteza de deplasare şi cel cu turaţia motorului.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Noul Passat. Bucuraţi-vă la maximum de fiecare clipă.

Start Video