Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Jetta A rămâne tânăr devine cu timpul tot mai minunat.

Designul clasic nu a mai fost niciodată atât de inovator.

Ce înseamnă de fapt a fi matur? Să asculți raţiunea mai des decât inima? Să acţionezi mai cumpănit şi mai puțin spontan, după cum îţi dictează sufletul? Să ai un plan pentru orice şi să nu încerci ceva nou? Poate. Poate înseamnă însă echilibru. Important este doar ca dumneavoastră să ştiţi ce anume vă doriţi. De exemplu, maşina care vă însoţeşte pe drumul cel bun: pe drumul dumneavoastră. O maşină care este modernă şi totodată clasică şi de aceea este independentă de trend-uri. O maşină pentru toţi cei care sunt pregătiţi. Daţi-ne voie să v-o prezentăm: Volkswagen Jetta.

Galerie de imagini

Descoperiţi-o din diferite puncte de vedere.

Descoperiţi-o din diferite puncte de vedere.

Infotainment

Car-Net "Guide & Inform"

Nu mai plecaţi la drum fără internet.

În multe domenii internetul poate fi extrem de util - la fel şi în maşină. Puteţi fi în permanenţă informat asupra situaţiei actuale din trafic, vă puteţi planifica din timp călătoriile și multe alte funcții utile vă sunt puse la dispoziție prin serviciile on-line "Car-Net Guide & Inform". 

Car-Net App-Connect

Şi maşina dumneavoastră devine un smartphone pe roţi.

Smartphone-ul dumneavoastră vă face viaţa mai uşoară în multe privinţe. Sistemul opţional App-Connect¹, vă poate fi util şi în timp ce sunteţi la volan. Pentru a nu vă fi distrasă atenţia în trafic, puteţi folosi cu uşurinţă aplicaţiile compatibile,accesibile prin intermediul touchscreen-ului sistemului dumneavoastră de infotainment.

Radio şi navigaţie

Dumneavoastră vă alegeţi copilotul.

Sistemele moderne de infotainment, cu touchscreen inclus în echiparea standard, ridică standardele în clasa modelului Volkswagen Jetta.

Sisteme de asistenţă

Senzorul "Blind Spot" cu sistem de asistență pentru ieşirea de pe locul de parcare

Face invizibilul vizibil.

Senzorul opţional "Blind Spot" vă ajută să știți tot ce se întâmplă în jur, pentru a putea reacţiona corespunzător, chiar şi în situaţiile din trafic în care nu aveţi vizibilitate bună.

Detectorul de oboseală

Siguranţă sporită la drum lung.

Noua Jetta este echipată începând cu versiunea de dotare Comfortline cu un detector de oboseală, care poate oferi mai multă siguranţă în călătoriile monotone.

ParkPilot

Parcare cu precizia ultrasunetului.

De multe ori la manevrele de parcare este vorba doar de câţiva centimetri care fac diferența dintre o zi liniștită și una complicată. Pentru locurile de parcare la limita imposibilului, ParkPilot vă oferă precizie suplimentară în mișcări.

Sistemul de asistență pentru pornirea din rampă

Urcuşuri abordate cu eleganţă.

O casă la înălţime este ceva minunat, dar urcuşul până acolo poate fi uneori o adevărată provocare. Nu însă şi cu sistemul opţional de asistență pentru pornirea din rampă.

 

Eficienţă

TDI

Puternic, dar nepretenţios.

Tehnologia modernă Common-Rail permite un consum redus, în timp ce injecţia directă şi supraalimentarea cu turbină asigură valori excelente ale cuplului.

TSI

Turbo zi de zi.

Propulsoarele cu injecţie directă generează o putere ridicată şi un cuplu impresionant, la turaţie redusă. De asemenea, motoarele TSI oferite pentru noua Jetta sunt deosebit de economice.

BlueMotion Technology

Dacă un consum redus este de maximă importanţă pentru dumneavoastră.

Dacă optaţi pentru un Volkswagen cu BlueMotion Technology, veţi beneficia de un model cu un consum mai redus, graţie optimizărilor inteligente.

Confort

Sistemul de climatizare "Climatronic"

Limuzina optim temperată.

Sistemul de climatizare "Climatronic" (dotare standard în oferta Jetta pentru Comfortline și Highline) permite reglarea temperaturii pe două zone.

Trapa glisantă şi rabatabilă

Soare, aer şi libertate.

Senzaţia de spaţiu vast din interiorul unei Jetta poate fi intensificată chiar mai mult. Pentru că trapa glisantă şi rabatabilă, disponibilă opțional, vă oferă lumină şi aer proaspăt.

Keyless Acces

Primire grandioasă.

Pentru a deschide maşina, nici nu trebuie să vă atingeţi de cheie. Graţie sistemului opţional de acces şi pornire fără cheie "Keyless Access", este suficient să o aveţi pur şi simplu la dumneavoastră.

Paşii următori