VW Golf GTD Variant: Dynamic Light Assist

Sigur s-a întâmplat să fiţi orbit de farurile celor care se deplasau din sens opus. Pentru scurt timp vederea v-a fost afectată, pentru că ochii v-au fost supuşi unei treceri rapide de la întuneric la lumină puternică. Cu sistemul opţional de reglare dinamică a luminilor de drum Dynamic Light Assist, nu mai sunteţi nevoit să treceţi în permanenţă de la luminile de drum la cele de întâlnire. Pentru că pe întuneric deplin şi începând de la viteze de deplasare de 60 km/h, luminile de drum vor fi aprinse automat, iar atunci când din sens opus vor veni alte autovehicule, luminile vor fi parţial estompate, în anumite limite și condiții. Astfel puteţi să conduceţi cu luminile de drum în permanenţă activate, beneficiind de iluminarea optimă a carosabilului.

Aceste funcții sunt posibile datorită camerei video de la nivelul oglinzii interioare. Aceasta poate detecta autovehiculele care se deplasează în faţa dumneavoastră sau din sens opus şi transmite aceste informaţii sistemului de comandă. Drept urmare, fascicolul de lumină va fi estompat în respectiva zonă, cu ajutorul unei funcţii de mascare a farurilor.

Die in dieser Darstellung gezeigten Fahrzeuge können in einzelnen Details vom aktuellen österreichischen Lieferprogramm abweichen. Abgebildet sind teilweise Sonderausstattungen gegen Mehrpreis. Alle Preise sind unverbindl., nicht kart. Richtpreise inkl. NoVA, 20% MwSt., Frachtkosten und unter Berücksichtigung des NoVA-Zu- bzw. Abschlags lt. § 6 NoVAG. Im Sinne einer besseren Lesbarkeit der Texte wurde von uns entweder die männliche oder weibliche Form von personenbezogenen Wörtern gewählt. Dies impliziert keinesfalls eine Benachteiligung des jeweils anderen Geschlechts. Wir danken für Ihr Verständnis.“

Închide
Inchidere meniu
Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen