Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Noul Golf Alltrack Pentru cei care nu aleg mereu drumurile bătătorite.

Costumul pe măsura celor pasionaţi de aventuri.

Dacă vă doriţi mai puţină rutină în cotidian: maşina este pregătită, cu garda sa la sol crescută şi pregătirea pentru drumuri grele, barele de pe plafon şi portbagajul mare. Tracţiunea integrală 4MOTION vă oferă tracţiune optimă pe aproape orice fel de suprafaţă de rulare. Pentru ca dumneavoastră să ajungeţi mai relaxat la destinaţie.

Galerie de imagini

Descoperiţi modelul Golf Alltrack din diferite puncte de vedere.

Descoperiţi modelul Golf Alltrack din diferite puncte de vedere.

Dotări şi Design

Interior

La exterior robust, la interior confortabil.

Treceţi cu stil peste bolovani şi rădăcini: interiorul modelului Golf Alltrack se defineşte prin eleganţă şi detalii rafinate.

Design iluminare

Vă va sări în ochi încă de la prima privire.

Designul atractiv al luminilor noului Golf Alltrack atrage privirile - în toate variantele disponibile. Indiferent de versiunea pe care o veţi alege: farurile vă vor asigura o bună vizibilitate.

Jante

Arată bine pentru dumneavoastră: gama de jante disponibile pentru Golf Alltrack.

Dumneavoastră alegeţi care jante i se potrivesc cel mai bine modelului Golf Alltrack, personalizându-l astfel.

Multimedia

Radio

Dacă doriţi, puteţi să ascultaţi doar radio.

Dar dacă vă place să ascultaţi muzică în timp ce conduceţi, dar doriţi totodată să fiţi mereu informat şi să nu renunţaţi la confort, atunci, sistemul radio Composition Media vă va încânta fără doar şi poate.

Navigaţie

Ajungeţi cu bună dispoziţie la destinaţie.

Cele două sisteme opţionale de navigaţie vă oferă numeroase funcţii inovatoare, care satisfac cele mai variate şi exigente dorinţe. Astfel veţi beneficia de distracție de primă clasă, rămânând totodată pe drumul cel bun.

Car-Net Guide & Inform

Mereu informat. Chiar şi atunci când sunteţi la drum.

Cu serviciile Guide & Inform găsiţi destinaţii interesante în zona dumneavoastră, precum şi locuri de parcare în apropiere sau staţia de alimentare la care puteţi ajunge cel mai rapid.

DYNAUDIO Excite

Pentru experienţe sonore optimizate.

Să sune muzica în maşină mai bine decât acasă? Sistemul opţional de sunet DYNAUDIO Excite este reglat corespunzător caracteristicilor acustice ale automobilului, asigurând astfel un sunet superior tuturor aşteptărilor. Chiar dacă sunteţi obişnuit cu sunetul high-end.

Telefonie.

Comunicare mai facilă.

Vorbiţi cât doriţi. Dar nu luaţi mâinile de pe volan. Golf Alltrack vă oferă opţional două variante de interfeţe pentru telefonie.

Sisteme de asistenţă

Modul de condus Off-Road

Ajutor pe drumurile grele.

Golf Alltrack vă poate duce la destinaţie şi pe drumuri neasfaltate. Iar pentru ca dumneavoastră să beneficiaţi de confort optim, vă oferă modul de condus Off-Road. Selectându-l, veţi activa mai multe funcţii simultan, care vă vor ajuta să negociaţi cu brio terenul accidentat.

Senzorul "Blind Spot" cu asistent pentru ieşirea din parcare

Lăsaţi manevrele de parcare în seama maşinii dumneavoastră.

Senzorul opţional "Blind Spot" cu asistent pentru ieşirea din parcare vă avertizează de existenţa maşinilor în unghiul mort, în anumite limite ale capacităţii sistemului. La parcarea cu spatele, sistemul monitorizează zona din partea laterală şi din spatele maşinii dumneavoastră.

 

Trailer Assist

Manevrele cu remorca devin mai facile.

Decât să vă pierdeţi cumpătul, mai bine faceţi-vă viaţa mai uşoară. Automobilul dumneavoastră Golf Alltrack poate prelua controlul direcţiei în locul dumneavoastră la parcarea şi manevrarea maşinii la care aţi ataşat o remorcă. Sistemul opţional Trailer Assist vă scuteşte de multă muncă.

ACC şi „Front Assist“

Relaxare, chiar şi în traficul aglomerat.

Vă doriţi uneori un asistent care să supravegheze în locul dumneavoastră traficul din faţă? Veţi călători mereu relaxat cu sistemul automat de reglare a distanţei ACC şi sistemul de monitorizare a vecinătăţii "Front Assist" (inclus în pachet) inclusiv funcţia City de frânare de urgenţă, precum şi cu Pedestrian Monitoring.

Park Assist

Pentru manevre de parcare optime.

Dumneavoastră mai parcaţi încă personal? Asistentul opţional pentru parcare Park Assist vă poate degreva de sarcina manevrării volanului şi vă poate uşura căutarea locului potrivit de parcare. Senzorii cu ultrasunete permit evaluarea locului de parcare pentru a determina dacă este suficient de mare pentru Golf Alltrack.

Traffic Jam Assist şi Emergency Assist

Pentru a avansa când traficul stă pe loc.

Asistentul opţional pentru ambuteiaje vă ajută în situaţiile stresante din traficul îngreunat şi poate astfel să contribuie la evitarea accidentelor caracteristice congestiilor de pe şosea. Sistemul opţional Emergency Assist detectează situaţiile în care şoferul nu mai are capacitatea de a conduce şi preia controlul parţial asupra maşinii.

4MOTION

Rămâneţi cu roţile pe pământ. 

Doriţi să puteţi avansa cu tracţiune optimă inclusiv pe teren accidentat şi umed? Cu tracţiunea integrală 4MOTION, veţi putea face acest lucru aproape peste tot.

 

Motoare

Profitaţi de putere mare şi consum redus.

Vă place să călătoriţi, dar doriţi să beneficiaţi de un consum redus? Motoarele noastre diesel TDI şi pe benzină TSI oferă eficienţă, putere şi cuplu optim.

BlueMotion Technology

Pentru cei care apreciază un consum extrem de redus.

Golf Alltrack este dotat cu BlueMotion Technology. Astfel, o serie întreagă de optimizări inteligente duc la reducerea consumului de combustibil. De exemplu, sistemul Start-Stop şi funcţia de recuperare a energiei de frânare sporesc eficienţa călătoriilor dumneavoastră.

Confort

Trapa panoramică rabatabilă şi glisantă

Pentru perspective care îi vor încânta pe toţi cei aflaţi în maşină.

Imaginaţi-vă că un plafon poate da senzaţia de libertate. La cerere, trapa panoramică glisantă şi rabatabilă oferă mai mult aer, lumină şi bună dispoziţie. Este atât de mare, încât inclusiv pasagerii de pe banchetă vor fi uluiţi de panorama ce li se va deschide în faţa ochilor.

 

Active Info Display

Vedeţi exact acele informaţii pe care doriţi să le vedeţi.

Ceasurile de bord sunt de domeniul trecutului. Treceţi de la ceasurile clasice - la un display de înaltă rezoluţie. Inovatorul panou multifuncţional Active Info Display vă poate oferi mult mai multe informaţii decât doar viteza şi nivelul combustibilului.

Paşii următori