VW Tiguan 2016: Car-Net "Guide & Inform"
 

Internet în maşină înseamnă Car-Net la Volkswagen. Acesta include servicii practice şi aplicaţii utile. Pachetul de servicii "Guide & Inform"¹ vă este oferit în combinaţie cu sistemul de infotainment "Discover Media". Deosebit de confortabilă este şi adaptarea automată a rutei, iar Car-Net vă permite de asemenea să descoperiţi destinaţii special în apropiere, precum restaurante, hoteluri, staţii de alimentare sau cinematografe: graţie informaţiilor în permanenţă actualizate de pe internet.

 

Detalii despre Car-Net

 

 

1) Utilizarea serviciilor online mobile Car-Net este posibilă exclusiv în combinaţie cu un dispozitiv mobil (de ex. un smartphone), care are capacitatea de a funcţiona ca hotspot WiFi mobil. Serviciile Car-Net "Guide & Inform" sunt disponibile doar cu un contract existent sau cu unul nou de telefonie mobilă încheiat cu un furnizor de servicii de telefonie mobilă şi doar în raza de acoperire a respectivei reţele de telefonie mobilă. În funcţie de tarifele dumneavoastră pentru serviciile de telefonie mobilă, atunci când recepţionaţi pachete de date prin intermediul internetului, pot fi generate costuri adiţionale - mai ales în străinătate (de ex. taxe de roaming). Din cauza volumului de date necesar pentru utilizarea serviciilor online mobile Car-Net "Guide & Inform", vă recomandăm în mod expres să încheiaţi cu furnizorul dumneavoastră de telefonie mobilă un contract cu un abonament pentru traficul nelimitat de date. Pentru utilizarea serviciilor Car-Net "Guide & Inform", trebuie încheiat un contract separat cu Volkswagen AG. Clientul are timp 90 de zile de la livrarea autovehiculului pentru a înregistra autovehiculul pe www.volkswagen.com/car-net. Disponibilitatea serviciilor Car-Net "Guide & Inform" poate diferi de la o ţară la alta. Aceste servicii vă stau la dispoziţie pe perioada contractuală agreată şi pot fi supuse unor modificări de conţinut. Mai multe informaţii cu privire la Car-Net vă sunt puse la dispoziţie pe www.volkswagen.com/car-net şi vă pot fi oferite de către distribuitorul dumneavoastră Volkswagen; informaţii cu privire la costurile serviciilor de telefonie mobilă vă poate oferi furnizorul dumneavoastră de servicii de telefonie mobilă.

 

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Tiguan Atractiv. Inovator.