Menü schließen

Bun venit la servicii de conectivitate Volkswagen

 

Ce este conectivitatea?

Cu ofertele de conectivitate de la Volkswagen, digitizarea devine o parte din Volkswagen, permițându-vă mai mult confort, siguranță și divertisment. Conectarea autovehiculului dumneavoastră la internet vă oferă informații în timp real despre trafic, vă reamintește următorul interval de service, vă asigură streaming și internet radio sau asistență rapid în caz de pană.

Vă rugăm să rețineți că disponibilitatea și condițiile prealabile ale fiecărei funcții în parte depind de serviciul selectat. 

We Connect si We Connect Start

Următoarea generație de servicii mobile online. În toate autovehiculele pregătite pentru We Connect [3], precum noile modele de Golf, Passat, T-Roc Cabrio și numeroase alte mașini noi Volkswagen actuale, începând cu modelul anului 2021, puteți fi online la cerere. Iar cu We Connect Start[4], sunteți cel mai bine conectat cu modelul dumneavoastră de ID. Și aceasta deoarece, datorită cartelei eSIM instalate permanent, autovehiculul dumneavoastră Volkswagen are de la început capacitatea de a se conecta online.

Mai multe informații despre We Connect

Mai multe informații despre We Connect Start

Înregistrare și Login la We Connect Portal

Car‑Net

Cu serviciile mobile online Car-Net, puteți ajunge mai repede la destinație și sunteți bine informat. Informații în timp real despre trafic, locuri de parcare gratuite și prețurile de la stațiile de alimentare, toate integrate în navigație cu Car-Net "Guide & Inform".
Folosiți smartphone-ul ca telecomandă, iar cu Car-Net "Security & Service", ușile și portbagajul pot fi încuiate și descuiate comod prin intermediul aplicației We Connect.

 

Aflați mai multe

Înregistrare și conectare la portalul web We Connect

 

 

 

 

We Connect Go

Doriți să utilizați funcții practice de conectivitate la Volkswagen, dar nu aveți We Connect sau Car-Net în vehicul? Nici o problemă. Împreună cu DataPlug, puteți conecta aplicația "We Connect Go" la noua dvs. mașină sau model începând din 2008, în cel mai scurt timp.

6) Aceasta este conectivitatea Plug & Play de la Volkswagen.

Aflati mai multe

 

App-Connect 

Extindeți-vă postul de conducere - App Connect vă aduce aplicațiile smartphone selectate pe ecranul tactil al sistemului dumneavoastră Infotainment: Apple CarPlay™, Android Auto™ de la Google și MirrorLink® - toate cele trei tehnologii inovatoare vă stau la dispoziție și vă oferă funcții suplimentare utile și distractive.7

Aflați mai multe

 

 

 

 

 

Ce servicii vă stau la dispoziție?

Este autovehiculul dumneavoastră Volkswagen echipat cu We Connect sau Car-Net? Sau se poate echipa ulterior cu We Connect Go? Aici aveți o primă privire neangajantă asupra serviciilor mobile online disponibile în autovehiculul ales de dumneavoastră.  

Verificati

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team