Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Vă ajută să ajungeţi unde doriţi. Tracţiunea integrală inteligentă 4MOTION.

Video 4MOTION

Obiectivul nostru: mobilitatea sigură

Vedeţi 4MOTION în acţiune! Filmul vă arată cât de incitantă şi totodată sigură poate fi o călătorie la bordului unui Tiguan cu sistemul inteligent de tracţiune integrală conceput de Volkswagen. Şi mai ales: vă va stârni cheful pentru mai mult.  

 

Tehnologia 4MOTION Călătorii confortabile şi tracţiune sigură, pe aproape orice fel de suprafaţă de rulare

Sistemul 4x4 oferit de Volkswagen

 

Inteligentul sistem de tracţiune integrală 4MOTION este varianta 4x4 oferită de Volkswagen şi reprezintă conexiunea ideală între automobil şi şosea. Astfel, maşina beneficiază de tracţiune sigură pe aproape orice fel de teren şi vă oferă un plus de siguranţă şi plăcere a condusului. 4MOTION este o dotare standard pentru modelele Alltrack, Golf R şi Touareg, iar, de exemplu pentru Tiguan, sistemul este oferit ca dotare opţională.

Inteligent? Eficient? Confortabil? Cu siguranţă!

 

Sistemul inteligent de tracţiune integrală 4MOTION permite controlul 

● fiecărei roţi, 

● în funcţie de suprafaţa pe care aceasta rulează 

● şi aceasta în doar câteva milisecunde.

Astfel pot fi evitate situaţiile în care roţile se învârt în gol sau se blochează. Iar automobilul dumneavoastră beneficiază de tracţiune sigură, pe aproape orice fel de suprafaţă de rulare. 4MOTION vă va spori astfel confortul. Poate fi, de asemenea, combinată cu sisteme de reglare a caracteristicilor dinamice, precum sistemul electronic de control al stabilităţii (ESC), sistemul de control al tracţiunii (ASR), diferenţialul blocabil electronic (EDS) şi sistemul de reglaj al momentului motor (MSR). 

Modelele Volkswagen cu 4MOTION în echiparea standard Tracţiune integrală inteligentă în dotarea standard

4MOTION pentru noul Tiguan

4MOTION Active Control
Maşina cu Tracţiune Integrală a Anului
Tracţiune sigură

4MOTION Active Control

Datorită sistemului 4MOTION Active Control disponibil pentru noul Tiguan, beneficiaţi de reglajele optime pentru cele mai diferite terenuri de rulare. Adiţional, în modul On-Road, puteţi alege din cele 5 moduri oferite de funcţia de Selectare a modului de condus. 

Automobilul cu tracţiune integrală al anului 2016

Cititorii publicaţiei Auto Bild Allrad, cea mai mare revistă din Europa pentru autovehicule de teren, a ales Tiguan ca fiind câştigătorul per total la categoria "Automobile de teren şi SUV-uri până la 30.000 euro". De la lansarea sa pe piaţă în 2007, SUV-ul acesta compact a obţinut astfel pentru a cincea oară acest titlu atât de râvnit.

Tracţiune sigură.

Tracțiune integrală 4MOTION opţională este o funcţie inteligentă care face ca, în câteva milisecunde, fiecare roată să primească cuplul corespunzător suprafeţei pe care rulează. Astfel, pot fi evitate situaţiile în care roţile se învârt în gol sau se blochează. Iar automobilul dumneavoastră beneficiază de tracţiune sigură, pe aproape orice fel de suprafaţă de rulare. 

4MOTION Active Control

Plăcerea permanentă a condusului

 

Cu 4MOTION Active Control, noul Tiguan garantează o accelerare suverană şi plăcerea enormă a condusului, în price situaţie şi pe orice suprafaţă de rulare. Posibilităţile individualizate de reglare şi confortul ating un nou nivel, cu precădere în combinaţie cu suspensiile adaptive DCC, oferite ca dotare opţională.

 

Paşii următori

Căutare distribuitor Şi în apropierea dumneavoastră se află un distribuitor care vă serveşte cu plăcere.

Filtrare
  • Niciun filtru
  • Distribuitor
  • Service
  • Distribuitor auto electrice
  • Propulsie plug-in hybrid
  • Baza cu distribuitori pe GPL
Apasati pentru navigare
Extinde căutarea
Dispozitivul tău nu furnizează informații despre locația ta. Asigură-te că serviciile privind locația ta sunt activate.

Căutaţi un automobil rulat?

Pentru a nu mai avea niciodată parte de surprize neplăcute la achiziţia unui automobil rulat: la Das WeltAuto găsiţi exclusiv autovehicule verificate de specialiştii noştri. Autovehicule rulate bune. Garantat.

La pagina modelului Golf precedent (Volkswagen Golf 6), găsiţi informaţii interesante despre Golf, precum şi ofertele care să vi se potrivească perfect.