O divizie a Grupului Volkswagen Clienţi Mari şi Autorităţi

  Mai mult decât o singură marcă. O gamă de soluții complete.

Bine ați venit în universul Volkswagen. Vă invitămpe pagina web dedicată clienţilor mari şi autorităţilor unde veţi găsi cinci mărci ale Concernului Volkswagen, toate reunite sub o singură umbrelă, oferind servicii exclusive unui grup dedicat de utilizatori. Pentru că problemele complicate au soluții simple, iar eficiența și performanța sunt întotdeauna pe primul loc în oferta noastră către clienții Volkswagen. 

Volkswagen România vă pune la dispoziție automobile compacte de oraş, limuzine de lux și autovehicule comerciale. Consultați cu încredere gama de automobile pentru clienți mari și autorități. Avem pentru dumneavoastră maşina potrivită pentru orice situaţie. Luați legătura cu consultanții noștri prin intermediul paginii de contact Volkswagen și aflați mai multe despre modelele disponibile și ofertele personalizate. Vă vor oferi cu plăcere și profesionalism toate informații de care aveți nevoie. 

Alături de informaţii cu privire la produsele noi şi modelele actuale, vă oferim posibilitatea de a configura autovehicule, de a le administra şi de a compara modelele Concernului Volkswagen. Beneficiați de soluții auto eficiente și adaptabile, gândite special pentru companii și instituții.

Alegeți performanța și calitatea auto garantată. Deschideţi universul Concernului Volkswagen, pentru dumneavoastră şi pentru colegii din compania dumneavoastră. 

 

 Accesaţi pagina web dedicată clienţilor mari şi autorităţilor

 

 

Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă