Aprecieri şi reclamaţii Despre paginile noastre web

Bine ați venit în lumea Volkswagen. Website-ul nostru vă pune la dispoziție informații actuale și noutăți de ultimă oră despre Volkswagen, produsele și serviciile noastre, cele mai noi modele, oferte și promoții. Pentru orice informație suplimentară pe care doriți să o aflați și nu se regăsește în paginile site-ului vă rugăm să folosiți una dintre opțiunile de contact Volkswagen.

Opinia dumneavoastră este importantă pentru noi. Prin paginile de contact Volkswagen ne puteți transmite în mod eficient comentariile și sugestiile dumneavoastră pe care le vom folosi pentru a îmbunătăți informațiile oferite.

Vă rugăm să folosiți formularul de contact Volkswagen de mai jos pentru a ne transmite opinia dumneavoastră. Ne bucurăm să vă putem ajuta cu orice informație de care aveți nevoie. 

Care sunt informaţiile pe care doriţi să le transmiteţi?

Vă rugăm să înregistraţi informaţiile dumneavoastră de contact:

Volkswagen apreciază încrederea dumneavoastră. Vă asigurăm că datele de contact transmise de dumneavoastră sunt stocate exclusiv pentru a vă oferi răspunsurile și informațiile solicitate şi nu vor fi comunicate terţilor.

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Acceptă și continuă