Meniu
Inchidere meniu

Întreaga lume Car-Net în modelul dumneavoastră Touareg.

Întreaga lume Car-Net în modelul dumneavoastră Touareg.

Lorem ipsum vix at error vocibus, sit at autem liber? Qui eu odio moderatius, populo pericula ex his. Mea hinc decore tempor ei, postulant honestatis eum ut. Eos te assum elaboraret, in ius fastidii officiis electram.

Complet interconectat. Modelul Touareg.

Internetul și rețelele digitale fac parte din viața noastră cotidiană. De ce ați renunța la ele tocmai în mașină? Din acest motiv, în modelul Touareg, serviciile mobile online Car-Net sunt disponibile ca dotări standard după activare și au atins un nou nivel de performanță: conectivitate maximă.

Always on

Experimentați conectivitatea

O cartelă eSIM instalată permanent vă asigură accesul la internet - și, prin urmare, la lumea serviciilor mobile online de la Car-Net. Veți rămâne, astfel, întotdeauna informat și vă veți bucura de divertisment non-stop. 

Confort

Relaxat pe parcursul întregii zile

Cu Car-Net, sunteți mai bine și mai rapid informat. Ajungeți la destinație mai relaxat și comod în timp ce urmați traseul - adaptat la situația actuală din trafic. Citiți-vă mesajele la cerere în timp ce conduceți, ascultați postul preferat în afara zonei de transmisie datorită serviciului Internet radio și, la final, economisiți timp când ajungeți la destinație în căutarea unui loc de parcare, fiind ghidat direct la un loc de parcare gratuit dintr-un parking sau o parcare oficială.   

În timp real

Întotdeauna cu un pas înainte

Beneficiați de un calcul inteligent și predictiv al traseului și eficientizați și mai mult navigația. Chiar înainte de începerea călătoriei, traseul dumneavoastră este actualizat în timp real prin intermediul serverului de trafic, fiind adaptat permanent la fluxul de trafic. Ca să ajungeți mereu la destinație pe traseul cel mai potrivit.

Siguranță

Este bine de știut că vine ajutorul în caz de urgență

Apelul de urgență, care este trimis automat la centrala de apeluri de urgență Volkswagen atunci când se declanșează airbag-ul sau dispozitivul de pretensionare a centurii de siguranță, arată cât de importantă poate fi interconectarea inteligentă în caz de urgență. "Security & Service" vă asigură, de asemenea, siguranța non-stop prin apelul de pană, raportarea automată a accidentelor și instalația de alarmă antifurt online. 

Entertainment

Vă aduce aplicațiile în autovehicul

În Touareg, prin App-Connect vă puteți conecta smartphone-ul la sistemul Infotainment și puteți utiliza numeroase aplicații în timpul călătoriei. Volkswagen Media Control permite pasagerilor să stabilească și ei programul prin intermediul dispozitivului mobil.    

Guide & Inform Premium

Căutați destinații interesante în vecinătatea dumneavoastră, obțineți informații extrem de actuale despre trafic direct de pe internet și multe altele. În pachetul exclusiv "Guide & Inform Premium" pentru Touareg, noile servicii Internet radio și Radio hibrid aduc divertisment nelimitat în autovehicul.  Datorită funcțiilor Calculare online traseu, Hărți 3D oraș în orașele selectate, Hărți satelit și actualizărilor online incrementale ale materialului hărților, navigația este și mai inteligentă, și mai ușor de urmărit. Cele mai recente știri pot fi nu numai vizualizate, ci și citite comod.

Internet radio și radio hibrid

Divertisment nelimitat

Indiferent unde vă aflați, nu va trebui să renunțați la posturile de radio și podcasturile preferate, datorită serviciului Internet radio. Dacă părăsiți zona de transmisie în timpul recepției radio convenționale, funcția Radio hibrid trece automat de la recepția terestră la streaming prin internet. Și postul preferat rulează fără întreruperi.
Pentru a beneficia de serviciile Internet radio și radio hibrid, trebuie achiziționate pachetele de date pentru eSim sau trebuie utilizată o conexiune de date separată.

Navigație inteligentă

Ajungeți relaxat la destinație

Modelul Touareg face navigația mai inteligentă și mai clară. Serviciul Calculare online traseu determină traseul optim de la început folosind previziuni permanente și vă ajută să ajungeți relaxat la destinație. Opțiunile de afișare ale serviciului Hărți 3D oraș de înaltă rezoluție și ale hărțile fotorealiste prin satelit promit noi experiențe de navigație și cea mai bună orientare. 

WLAN-Hotspot

Conectat comod

Mai ales în călătoriile lungi cu mașina, nimeni nu mai vrea să renunțe la avantajele internetului. Touareg vă oferă un hotspot WLAN integrat și vă permite, dumneavoastră și pasagerilor dumneavoastră, să utilizați o conexiune la internet - indiferent dacă se trimite un e-mail, se transmite prin streaming un film sau este interogat scorul actual al clubului preferat: navigați relaxat cu până la 8 dispozitive. Pentru a putea utiliza hotspotul WLAN, trebuie achiziționate pachetele de date pentru eSim sau trebuie utilizată o conexiune de date separată.

Security & Services

Cu "Security & Service", vă simțiți mai comod pe drum. Pachetul de servicii Car-Net vă oferă acces mobil la funcții importante ale autovehiculului și combină flexibilitatea și transparența pentru și mai mult confort. Fie că este vorba de Planificare evenimente service, Raportare automată accident, Apel de pană, Încălzire în staționare online sau Instalație alarmă antifurt online: serviciile dumneavoastră personale vă sprijină în aproape orice situație și vă oferă toate informațiile importante legate de mobilitatea dumneavoastră.

Serviciul apel de urgență

Aici pentru dumneavoastră

Prin "Serviciu apel de urgență" vi se oferă ajutor în situații serioase. Deoarece în cazul accidentelor grave, de exemplu când se declanșează airbagurile, Asistența este apelată automat. În cazul în care Volkswagenul dumneavoastră înregistrează un accident, serviciul face legătura cu centrala de apeluri de urgență Volkswagen și transmite informații importante către serviciul de ambulanță. În plus, aveți posibilitatea de a notifica Asistența manual, prin apăsarea unui buton. 

Planificare evenimente service

Service-ul nostru: perfect adaptat pentru dumneavoastră

Pentru a vă bucura la maximum de condus în condiții de siguranță, Volkswagen vă ajută la coordonarea programărilor la service. Atunci când se apropie termenul pentru un eveniment de service, datele sunt transmise de la Volkswagen la partenerul dvs. preferat de service.* Apoi veți fi contactat de service pentru a face o programare.

* Găsiți informații detaliate despre prelucrarea datelor în Declarația de protecție a datelor de la următorul link:  www.myvolkswagen.net/weconnect-legal-mod123

Instalație alarmă antifurt online

Anunțat atunci când se întâmplă ceva

Relaxați-vă, pentru că autovehiculul dumneavoastră poate avea grijă singur de el. În cazul unei încercări de pătrundere prin efracție, aplicația We Connect de la Volkswagen vă va notifica pe smartphone sau prin e-mail, informându-vă despre circumstanțele exacte ale evenimentului.

Încălzire în staționare online

Încălzire înainte de începerea călătoriei

Cu serviciul "Încălzire în staționare online" încălziți comod interiorul autovehiculului, prin aplicația We Connect sau portalul web We Connect. Programați pur și simplu ora de plecare pentru următoarea dumneavoastră călătorie sau creați un plan săptămânal practic - iar încălzirea se va adapta în mod fiabil programului dumneavoastră.

Indicație: Doar în combinație cu dotarea opțională Încălzire în staționare. 

Supravegheați-vă Touareg-ul de oriunde

We Connect App Download

 

Conectați-vă cu autovehiculul dumneavoastră Touareg: Experimentați toate avantajele Car-Net într-o singură aplicație.

App Store 

Play Store 

 

Consum de combustibil, l/100 km: mixt 1,4 - 1,3; consum de curent, kWh/100 km: mixt 12,6 - 12,2; emisii CO₂ mixt, g/km: 32 - 30; clasă de eficiență: A+

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen