Inchidere meniu

Aktivierung von Car-Net

Hier erfahren Sie, wie Sie Ihre mobilen Online-Dienste über die We Connect App aktivieren. Weitere Möglichkeiten sind die Aktivierung über das Infotainment-System in Ihrem Volkswagen oder über das We Connect Portal.

Procedura de activare Car-Net

Activarea cu aplicație We Connect

 

Activați serviciile mobile online de la Volkswagen cât se poate de comod cu ajutorul smartphone-ului dumneavoastră: prin intermediul aplicației We Connect, creați simplu și rapid un cont de utilizator și aduceți serviciile mobile online în autovehiculul dumneavoastră.

Descarcați instrucțiunile scrise

 

 

 

Activare prin portal

Doriți să configurați serviciul Car-Net de acasă? Nicio problemă! Folosiți computerul de acasă sau tableta și intrați în lumea diversă a serviciilor Car-Net.

Înregistrați-vă acum

 

 

 

Crearea unei conexiuni la internet

 

Pentru a putea beneficia de toate avantajele serviciilor mobile online, aveți nevoie, pe lângă o licență Car-Net activă, de o conexiune la internet în autovehiculul dumneavoastră. În funcție de dotare, vă stau la dispoziție mai multe posibilități. Acest film vă prezintă diversele posibilități și pașii individuali care trebuie parcurși.

Dacă doriți să le recitiți, în continuare găsiți instrucțiuni scrise care pot fi descărcate.

Descarcați instrucțiunile scrise

 

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen