Inchidere meniu

Car-Net, We Connect & We Connect Go Servicii online mobile

 

Conectivitate. Interconectat de la început.

Ajungeți mai relaxat la destinație cu informațiile în timp real, transmiteți destinațiile direct către autovehiculul dumneavoastră și sunați după ajutor în caz de urgență. Cu serviciile Car-Net "Guide & Inform" și "Security & Service", autovehiculul dumneavoastră este complet interconectat. Și nici cu autovehiculele noi fără Car-Net sau cu autovehicule rulate începând cu anul de fabricație 2008 nu trebuie să renunțați la conectivitate. Cu We Connect Go, soluția pentru echipare ulterioară, autovehiculul dumneavoastră Volkswagen beneficiază de o actualizare la capitolul conectivitate.

Conectați-vă acum autovehiculul Volkswagen cu smartphone-ul dumneavoastră. Cu serviciile mobile online de la Car-Net ajungeți mai rapid la destinație și sunteți informat în mod optim. Utilizați funcții practice - indiferent dacă o faceți de pe canapea, prin intermediul smartphone-ului, de pe computer, sau de pe drum, din autovehicul.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen