Cu muchii proeminente. Şi cu o personalitate puternică.

Beetle îşi rămâne fidel, fiind totodată mai marcant şi mai sportiv ca niciodată. O adevărată personalitate puternică, adaptându-se şoferilor şi şoferiţelor sale, graţie numeroaselor posibilităţi de personalizare, dar neintegrându-se niciodată în marea masă fără personalitate. Deci: daţi şi dumneavoastră dovadă de personalitate, optând pentru un Beetle.

Atenţie: linii tăioase!

Cu secţiunea sa frontală mult mai sportivă, Beetle are acum o alură care emană şi mai multă încredere în sine şi dovedeşte că liniile clare nu trebuie să fie întotdeauna drepte. La fel cum nici virajele în care se va angaja nu vor lăsa pe nimeni rece.

Galerie de imagini

Descoperiţi modelul Beetle din diferite puncte de vedere.

Descoperiţi modelul Beetle din diferite puncte de vedere.

Multimedia

Sisteme radio şi de navigaţie

Cel mai bine este când vă puteţi alege chiar dumneavoastră copilotul.

La bordul automobilului dumneavoastră Volkswagen, dumneavoastră sunteţi persoana care ia deciziile. Beetle dispune în echiparea standard de sistemul radio "Composition Colour" cu opt difuzoare, cu tehnologie cu utilizare facilă şi numeroase variante de conectare. Ca dotări opţionale aveţi la dispoziţie sistemul radio "Composition Media" şi funcția de navigaţie "Discover Media", care nu lasă nicio dorinţă multimedia neîndeplinită.

Sistemul de sunet Fender®

Fiecare călătorie devine un concert Rock'n'Roll.

Sunetul specialistului în chitare şi amplificatoare Fender® este renumit în întreaga lume. La cerere îl puteţi savura şi la bordul automobilului dumneavoastră Volkswagen. Calitatea sistemului poate fi văzută deja de la prima privire: datorită inserţiilor cromate care încadrează difuzoarele şi a emblemelor marcante de pe triunghiurile oglinzilor şi carcasa basului.

App-Connect

Automobilul dumneavoastră Volkswagen devine un smartphone pe roţi.

Smartphone-ul dumneavoastră vă face viaţa mai uşoară în multe privinţe. Cu sistemul opţional App-Connect¹, vă poate fi util şi în timp ce sunteţi la volan. Pentru a nu vă fi distrasă atenţia, puteţi folosi aplicaţiile compatibile cu uşurinţă, prin intermediul touchscreen-ului sistemului dumneavoastră de infotainment.

Car-Net "Guide & Inform"

Nu mai plecaţi la drum fără internet.

În multe domenii internetul poate fi util - la fel şi în maşină. Puteţi fi, de exemplu, în permanenţă informat asupra situaţiei actuale din trafic. Sau vă puteţi planifica din timp călătoriile. Serviciile on-line opţionale "Car-Net Guide & Inform" vă oferă însă şi mai multe funcţii.

Comanda vocală

Sistemul dumneavoastră de infotainment înţelege ce anume vă doriţi.

La bordul noului dumneavoastră Beetle puteţi controla sistemele opţionale de infotainment "Composition Media" şi "Discover Media" şi prin comandă vocală.

 

Sisteme de asistenţă

Senzorul "Blind Spot" cu asistent pentru ieşirea din parcare

Maşina dumneavoastră vă ajută la schimbarea benzii de rulare şi la ieşirea de pe locul de parcare.

Senzorul opţional "Blind Spot" vă avertizează de existenţa maşinilor în unghiul mort, în anumite limite ale capacităţii sistemului. Iar asistentul pentru ieşirea din parcare monitorizează zonele laterale ale maşinii dumneavoastră la ieşirea în marşarier din parcare.

Sistemul electronic de control al stabilităţii

Păstraţi controlul.

Deosebit de util pe carosabil umed sau acoperit de polei: sistemul electronic de control al stabilităţii inclus în echiparea standard. Acesta poate să vă ajute să nu derapaţi în situaţiile dificile din trafic.

Camera video pentru marşarier „Rear View“

Pentru că aveţi doar o singură pereche de ochi.

Camera video pentru marşarier "Rear View", oferită ca dotare opţională, vă permite să identificaţi obstacolele aflate în spatele maşinii. O cameră video integrată în hayonul maşinii transmite imaginile pe ecranul sistemului de infotainment. Astfel, manevrele strânse devin mult mai facile, iar dumneavoastră puteţi să identificaţi mai bine obstacolele.

 

 

ParkPilot

Auzul vă ajută la parcare. 

Un loc strâmt de parcare? Şi nu e nimeni prin apropiere care să vă îndrume? Cu sistemul opţional ParkPilot, automobilul dumneavoastră vă susţine în executarea manevrelor de parcare. Poate nu este la fel de şarmant ca un copilot, dar este cu siguranţă de încredere.

 

Farurile bi-xenon cu lumini de zi cu LED

Sunt plăcute la vedere. Iar vederea dumneavoastră este degrevată.

Farurile rotunde sunt specifice "feţei" şarmante a Broscuţei. Opţional vă puteţi echipa maşina şi cu faruri bi-xenon. Acestea îmbină într-un singur bloc optic luminile de întâlnire şi pe cele de drum cu luminile LED marcante de zi.

Eficienţă

Motoare

Performanţele ridicate şi eficienţa vă duc mai departe.

Vă place să călătoriţi, dar doriţi să beneficiaţi de un consum redus? Motoarele noastre diesel TDI şi motoarele pe benzină sunt optimizate din punctul de vedere al eficienţei şi îndeplinesc cerinţele normei de poluare Euro 6.

BlueMotion Technology

Când eficienţa este de maximă importanţă pentru dumneavoastră.

Dacă optaţi pentru un Volkswagen cu BlueMotion Technology, veţi dispune de un model care contribuie la reducerea consumului prin integrarea a numeroase măsuri de eficientizare. Deci vă veţi bucura cu siguranţă să aflaţi că Beetle este echipat în dotarea standard cu BlueMotion Technology.

Instrumentul adiţional de bord

Bucuraţi-vă de ambianţa specifică sportului cu motor.  

Trei instrumente de bord tubulare. Aşezate centrat. Şi în curând indispensabile: instrumentul adiţional de bord al modelului Beetle transformă planşa de bord într-un habitaclu extrem de sportiv. Maximizaţi plăcerea condusului!

Transmisie automată DSG cu două ambreiaje

Schimbaţi mai rapid vitezele. Şi mai eficient.

Transmisia automată DSG cu două ambreiaje vă permite să schimbaţi treptele cursiv, fără întreruperea puterii de tracţiune, îmbinând avantajele specifice transmisiilor manuale cu cele ale transmisiilor automate şi putând contribui la reducerea consumului de combustibil.

 

Paşii următori

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Acceptă și continuă