Beetle Cabrio: App-Connect

 

Graţie sistemului opţional  App-Connect¹, în timpul călătoriilor puteţi utiliza confortabil informaţii şi aplicaţii afişate pe smartphone-ul sau iPhone™-ul dumneavoastră. Acestea sunt redate pe display-ul sistemului radio sau de navigaţie şi pot fi operate confortabil prin intermediul touchscreen-ului aflat în câmpul vizual al şoferului. Pentru evitarea distragerii atenţiei, în timpul călătoriei pot fi accesate doar aplicaţiile compatibile App-Connect¹, precum Think Blue. Trainer., Shared Audio, Drive & Track sau My Guide. Pot fi folosite şi aplicaţii care nu au legătură directă cu automobilul, precum cele de radio on-line sau serviciile de ştiri. Volkswagen oferă trei interfeţe pentru conectarea smartphone-urilor: MirrorLink™, CarPlay™ de la Apple şi Android Auto™ de la Google.

 

Detalii despre App-Connect

 

1)   Disponibil exclusiv în combinaţie cu sistemul radio "Composition Media" sau funcţia de navigaţie "Discover Media". "App-Connect" cuprinde tehnologiile MirrorLink™, CarPlay™ şi Android Auto™. Disponibilitatea acestor tehnologii poate diferi de la o ţară la alta. "App-Connect"  este suportat deja de numeroase telefoane mobile, iar Volkswagen colaborează strâns cu producători mari de smartphone pentru a încuraja larga răspândire a tehnologiilor "App-Connect". Informaţii actuale cu privire la compatibilitatea telefoanelor mobile noi, respectiv disponibile deja pe piaţă, găsiţi la www.volkswagen.com/car-net.

Cu App-Connect, aplicaţiile speciale şi diferite în funcţie de tehnologia utilizată sunt "oglindite" de pe smartphone-ul dumneavoastră pe ecranul de pe consola centrală a automobilului dumneavoastră Volkswagen. Astfel puteţi utiliza, prin intermediul touchscreen-ului sistemului de navigaţie, aplicaţii Volkswagen utile. În funcţie de aplicaţie şi tehnologie, este posibilă şi comanda vocală.

Închide

Beetle Cabrio

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Acceptă și continuă