Beetle Cabriolet: Car-Net "Guide & Inform"

 

La Volkswagen, internet în maşină înseamnă Car-Net. Aici sunt incluse servicii practice şi aplicaţii utile. Pachetul de servicii "Guide & Inform"¹ vă este oferit în combinaţie cu sistemul de infotainment "Discover Media". Datorită conexiunii la internet, puteţi utiliza date care aproape că nu pot fi depăşite ca actualitate. Dacă undeva se formează un ambuteiaj, de exemplu, veţi afla acest fapt în timp real. Deosebit de confortabilă este şi funcţia de adaptare automată a rutei,
iar Car-Net vă permite de asemenea să descoperiţi destinaţii special în apropiere, ca de exemplu restaurante. Dar puteţi găsi rapid şi alte puncte de interes. Precum hoteluri, staţii de alimentare sau cinematografe noi. Informaţiile în permanenţă actualizate de pe internet vă permit descoperiri interesante şi utile.

 

Detalii despre Car-Net

 

 

1) Utilizarea serviciilor online mobile (Car-Net) este posibilă exclusiv în combinaţie cu un dispozitiv mobil (de ex. un smartphone), care are capacitatea de a funcţiona ca hotspot WiFi mobil. Serviciile Car-Net sunt disponibile doar cu un contract existent sau cu unul nou de telefonie mobilă încheiat cu un furnizor de servicii de telefonie mobilă şi doar în raza de acoperire a respectivei reţele de telefonie mobilă. În funcţie de tarifele dumneavoastră pentru serviciile de telefonie mobilă, atunci când recepţionaţi pachete de date prin intermediul internetului, pot fi generate costuri adiţionale - mai ales în străinătate (de ex. taxe de roaming). Din cauza volumului de date necesar pentru utilizarea serviciilor online mobile Car-Net, vă recomandăm în mod expres să încheiaţi cu furnizorul dumneavoastră de telefonie mobilă un contract cu un abonament pentru traficul nelimitat de date! Pentru utilizarea serviciilor Car-Net, trebuie încheiat un contract separat cu Volkswagen AG. Clientul are la dispoziţie 90 de zile de la livrarea autovehiculului pentru a înregistra autovehiculul pe www.volkswagen.com/car-net.
Disponibilitatea serviciilor Car-Net poate diferi de la o ţară la alta. Aceste servicii vă stau la dispoziţie pe perioada contractuală agreată şi pot fi supuse unor modificări de conţinut. Mai multe informaţii cu privire la Car-Net vă sunt puse la dispoziţie pe www.volkswagen.com/car-net şi vă pot fi oferite de către distribuitorul dumneavoastră Volkswagen; informaţii cu privire la costurile serviciilor de telefonie mobilă vă poate oferi furnizorul dumneavoastră de servicii de telefonie mobilă.

Închide

Noul Beetle Cabriolet.

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Acceptă și continuă