Noul Beetle Cabriolet.

Deschis pentru orice. În doar 9,5 secunde.

Beetle Cabriolet oferă propria sa formă de libertate - şi nu doar atunci când deschideţi plafonul. Pentru că numeroasele sale dotări oferă variate posibilităţi de personalizare. Iar când uneori soarele nu vă va surâde: zâmbetul dumneavoastră vă va însoţi totuşi mereu. Chiar şi în afara verii.

Softtop-ul complet automat se deschide în doar 9,5 secunde, la viteze de deplasare de până la 50 km/h.

Având hayonul din sticlă securizată şi un capitonaj solid din PET, plafonul reduce zgomotele deranjante din exterior şi este extrem de rezistent la intemperii.

Atenţie: linii tăioase!

Având secţiunea frontală mult mai sportivă, Beetle şi Beetle Cabriolet au acum o alură care emană şi mai multă încredere în sine şi dovedeşte că liniile clare nu trebuie să fie întotdeauna drepte. La fel cum nici virajele în care se vor angaja nu vor lăsa pe nimeni rece.

Galerie de imagini

Descoperiţi modelul Beetle Cabriolet din diferite perspective.

Descoperiţi modelul Beetle Cabriolet din diferite perspective.

Infotainment

Sisteme radio şi de navigaţie

Cel mai bine este când vă puteţi alege chiar dumneavoastră copilotul.

La bordul automobilului dumneavoastră Volkswagen, dumneavoastră sunteţi persoana care ia deciziile. Beetle Cabriolet dispune în echiparea standard de sistemul radio "Composition Colour" cu opt difuzoare, cu tehnologie cu utilizare facilă şi numeroase variante de conectare. Ca dotări opţionale aveţi la dispoziţie sistemul radio "Composition Media" şi funcția de navigaţie "Discover Media", care nu lasă nicio dorinţă multimedia neîndeplinită.

Sistemul de sunet Fender®

Fiecare călătorie devine un concert Rock'n'Roll.

Sunetul specialistului în chitare şi amplificatoare Fender® este renumit în întreaga lume. La cerere îl puteţi savura şi la bordul automobilului dumneavoastră Volkswagen. Calitatea sistemului poate fi văzută deja de la prima privire: datorită inserţiilor cromate care încadrează difuzoarele şi a emblemelor marcante de pe triunghiurile oglinzilor şi carcasa basului.

App-Connect

Automobilul dumneavoastră Volkswagen devine un smartphone pe roţi.

Smartphone-ul dumneavoastră vă face viaţa mai uşoară în multe privinţe. Cu sistemul opţional App-Connect¹, vă poate fi util şi în timp ce sunteţi la volan. Pentru a nu vă fi distrasă atenţia, puteţi folosi aplicaţiile compatibile cu uşurinţă, prin intermediul touchscreen-ului sistemului dumneavoastră de infotainment.

Car-Net "Guide & Inform"

Nu mai plecaţi la drum fără internet.

În multe domenii internetul poate fi util - la fel şi în maşină. Puteţi fi de exemplu în permanenţă informat asupra situaţiei actuale din trafic. Sau vă puteţi planifica din timp călătoriile. Serviciile on-line opţionale "Car-Net Guide & Inform" vă oferă însă şi mai multe funcţii.

Comanda vocală

Sistemul dumneavoastră de infotainment înţelege ce anume vă doriţi.

La bordul noului dumneavoastră Beetle Cabriolet puteţi controla şi prin comandă vocală sistemele opţionale de infotainment "Composition Media" şi "Discover Media".

 

Sisteme de asistenţă

Senzorul "Blind Spot" cu asistent pentru ieşirea din parcare

Maşina dumneavoastră vă ajută la schimbarea benzii de rulare şi la ieşirea de pe locul de parcare.

Senzorul opţional "Blind Spot" vă avertizează de existenţa maşinilor în unghiul mort, în anumite limite ale capacităţii sistemului. Iar asistentul pentru ieşirea din parcare monitorizează zonele laterale ale maşinii dumneavoastră la ieşirea din parcare în marşarier.

Sistemul electronic de control al stabilităţii

Păstraţi controlul.

Deosebit de util pe carosabil umed sau acoperit de polei: sistemul electronic de control al stabilităţii inclus în echiparea standard. Acesta poate să vă ajute să nu derapaţi în situaţiile dificile din trafic.

Camera video pentru marşarier „Rear View“

Pentru că aveţi doar o singură pereche de ochi.

Camera video pentru marşarier "Rear View", oferită ca dotare opţională, vă permite să identificaţi obstacolele aflate în spatele maşinii. O cameră video integrată în hayonul maşinii transmite imaginile pe ecranul sistemului de infotainment. Astfel, manevrele strânse devin mult mai facile, iar dumneavoastră puteţi să identificaţi mai bine obstacolele.

ParkPilot

Auzul vă ajută la parcare.

Un loc strâmt de parcare? Şi nu e nimeni prin apropiere care să vă îndrume? Cu sistemul opţional ParkPilot, automobilul dumneavoastră vă susţine în executarea manevrelor de parcare. Poate nu este la fel de şarmant ca un copilot, dar este cu siguranţă de încredere.

 

Eficienţă

Motoare

Performanţele ridicate şi eficienţa vă duc mai departe.

Dacă optaţi pentru un Volkswagen cu BlueMotion Technology, veţi dispune de un model care contribuie la reducerea consumului prin integrarea a numeroase măsuri şi dotări de eficientizare. Deci vă veţi bucura cu siguranţă să aflaţi că Beetle Cabriolet este echipat în dotarea standard cu BlueMotion Technology.

BlueMotion Technology

Când eficienţa este de maximă importanţă pentru dumneavoastră.

Dacă optaţi pentru un Volkswagen cu BlueMotion Technology, veţi dispune de un model care contribuie la reducerea consumului prin integrarea a numeroase măsuri şi dotări de eficientizare. Deci vă veţi bucura cu siguranţă să aflaţi că Beetle Cabriolet este echipat în dotarea standard cu BlueMotion Technology.

Instrumentul adiţional de bord

Bucuraţi-vă de ambianţa specifică sportului cu motor. 

Trei instrumente de bord tubulare. Aşezate centrat. Şi în curând indispensabile: instrumentul adiţional de bord al modelului Beetle Cabriolet transformă planşa de bord într-un habitaclu extrem de sportiv. Maximizaţi plăcerea condusului!

Transmisie automată DSG cu două ambreiaje

Transmisie automată DSG cu două ambreiaje.

Transmisia automată DSG cu două ambreiaje vă permite să schimbaţi treptele cursiv, fără întreruperea puterii de tracţiune, îmbinând avantajele specifice transmisiilor manuale cu cele ale transmisiilor automate şi putând contribui la reducerea consumului de combustibil.

 

Confort

Paravântul şi depozitarea acestuia

Savuraţi aerul proaspăt, fără curenţi neplăcuţi.

Deschideţi plafonul şi bucuraţi-vă de călătorie: paravântul opţional vă protejează de curenţii neplăcuţi de aer şi poate fi depozitat cu uşurinţă în portbagaj atunci când nu îl utilizaţi.

Utilizarea în cotidian

Un cabriolet care vă oferă confort în cotidian.

O maşină este bună atunci când satisface nevoile de zi cu zi ale proprietarului său. Beetle Cabriolet este echipat cu spaţii şi funcţii practice de depozitare, pentru a vă oferi mai mult confort în viaţa de zi cu zi.

Farurile bi-xenon cu lumini de zi cu LED

Sunt plăcute la vedere. Iar vederea dumneavoastră este degrevată..

Farurile rotunde sunt specifice "feţei" şarmante a Broscuţei. Opţional puteţi echipa Beetle Cabriolet şi cu farurile bi-xenon. Acestea îmbină într-un singur bloc optic luminile de întâlnire şi pe cele de drum cu luminile LED marcante de zi.

Paşii următori

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Acceptă și continuă