Automobilele electrice de la Volkswagen Nu renunţaţi la nimic. Decât la emisii.

e-up! şi e-Golf Modele electrice electrizante

Pur şi simplu electric: e-up!

Electrizant. Zi de zi. Sub motto-ul "Automobil mic. Avans mare.", Volkswagen e-up! nu îi convinge doar pe cei care îl conduc, ci menajează şi mediul înconjurător cu numeroase inovaţii, cu motorul său electric puternic şi cu o autonomie de până la 160 de kilometri.

Viitorul este familiar: e-Golf

Primul Golf pur electric demonstrează cât de familiar poate fi viitorul. Cu tehnologii de ultimă oră, dar în haina sa bine-cunoscută, talentul polivalent VW Golf se deplasează 100% electric şi deci local cu emisii zero. Fără compromisuri în privinţa confortului şi a plăcerii condusului. Esența automobilelor electrice de la Volkswagen.

Golf GTE Noul sinonim pentru agilitate

Tot ce au mai bun de oferit cele două sisteme de propulsie

Acest hibrid plug-in puternic, având gene de GTI, este simbioza perfectă între emoţie, inovaţie şi eficienţă: 150 kW / 204 CP cu consum de doar 1,5 l/100 km (emisii de CO2: 35 g/km).

Configuraţi un Volkswagen e-up!, Passat GTE

Paşii următori

Passat GTE Automobilele hibrid plug-in fără compromisuri

Passat GTE

Deschide drumul spre viitor: Cu tehnologia sa ultra-eficientă plug-in-hibrid, VW Passat GTE transpune o putere fascinantă pe şosea, fiind totodată impresionant de eficient. Modelul îmbină ceea ce este mai bun în aceste două universuri - fără a face compromisuri.

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Acceptă și continuă