VW Arteon: Lumini

 

Capacitatea inovatoare a modelului Arteon poate fi observată şi datorită variatelor opţiuni de iluminare. Proiectoarele de ceaţă Full-LED cu lumini de zi şi cu impresionantul design Chrome-Wing sunt incluse în dotarea standard.

Opţional, puteţi echipa luminile dinamice Cornering şi cu funcţie de activare predictivă. În combinaţie cu un sistem de navigaţie opţional, astfel puteţi beneficia de un câştig de timp de până la 2 secunde în comparaţie cu luminile dinamice Cornering, deoarece astfel vor fi utilizate datele de navigaţie şi unghiul de bracare al volanului.

Sistemul dinamic de reglare a luminilor de drum "Dynamic Light Assist" permite, începând cu o viteză de deplasare de 60 km/h, condusul permanent cu luminile de fază lungă activate, fără ca aceasta să incomodeze pe ceilalţi participanţi la trafic, care se deplasează în acelaşi sens sau din sens opus. Camera video de la nivelul oglinzii retrovizoare interioare monitorizează datele despre ceilalţi participanţi la trafic şi cu privire la iluminatul stradal, estompând lumina pentru respectivele zone de drum. 

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Noul Arteon Dinamism și Design în varianta de top.