Conectat la restul lumii.

We Connect

Noul Arteon este accesul dvs. către serviciile digitale Volkswagen - cu conectivitate totală încă de la început și o mulțime de servicii We Connect* din care să alegeți. După ce ați activat serviciul și v-ați înregistrat cu ID-ul dvs. Volkswagen, utilizarea serviciilor online inovatoare este directă și gratuită.

We Connect face viața de zi cu zi mai plăcută și, de asemenea, mai confortabilă. Vă oferă acces la numeroase informații importante despre autovehicul și vă oferă funcții utile și confortabile prin apelul în caz de pană, alarma antifurt online sau programarea în service. Vă puteți de asemenea utiliza smartphone-ul drept cheia digitală, pentru a vă deschide și porni noul Arteon/Shooting Brake fără a mai trebui să vă căutați cheia**,***.

Iar datorită aplicației We Connect**** pentru smartphone-ul dumneavoastră, puteți monitoriza cele mai importante informații despre noul dumneavoastră Arteon chiar și când sunteți pe drum. De exemplu, puteți verifica autonomia rămasă sau dacă toate ușile și geamurile sunt închise.

*Declinarea răspunderii servicii We Connect
** Declinarea răspunderii numai împreună cu sistemul de navigație Discover Pro
***Termeni de utilizare cheie digitală
****Declinarea răspunderii utilizare aplicație We Connect

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Volkswagen Arteon

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen