Conectat la restul lumii.

We Connect

Noul Arteon este accesul dvs. către serviciile digitale Volkswagen - cu conectivitate totală încă de la început și o mulțime de servicii We Connect* din care să alegeți. După ce ați activat serviciul și v-ați înregistrat cu ID-ul dvs. Volkswagen, utilizarea serviciilor online inovatoare este directă și gratuită.

We Connect face viața de zi cu zi mai plăcută și, de asemenea, mai confortabilă. Vă oferă acces la numeroase informații importante despre autovehicul și vă oferă funcții utile și confortabile prin apelul în caz de pană, alarma antifurt online sau programarea în service. Vă puteți de asemenea utiliza smartphone-ul drept cheia digitală, pentru a vă deschide și porni noul Arteon/Shooting Brake fără a mai trebui să vă căutați cheia**,***.

Iar datorită aplicației We Connect**** pentru smartphone-ul dumneavoastră, puteți monitoriza cele mai importante informații despre noul dumneavoastră Arteon chiar și când sunteți pe drum. De exemplu, puteți verifica autonomia rămasă sau dacă toate ușile și geamurile sunt închise.

*Declinarea răspunderii servicii We Connect
** Declinarea răspunderii numai împreună cu sistemul de navigație Discover Pro
***Termeni de utilizare cheie digitală
****Declinarea răspunderii utilizare aplicație We Connect

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen